Noul MEGANE Sedan

Renault prezintă

Noul Renault MEGANE Sedan

Berlina dinamică, cu tehnologii ultramoderne

16.900 EUR
Noul Renault MEGANE Sedan
Berlină MEGANE Sedan - exterior

Și mai sofisticată și mai avansată tehnologic

  • Berlină Noul MEGANE Sedan

O berlină cu design atrăgător și rafinat...

Noul MEGANE Sedan este și mai sportiv și își exprimă caracterul dinamic cu o parte față restilizată, evidențiată de o grilă față nouă, cromată, faruri C-Shape specifice Renault, jante de 16’’, sau 17’’ și trapă de plafon panoramică. Noul MEGANE Sedan este atrăgător și la interior, cu detalii cromate, măști cu efect satinat, ornamente din aluminiu lustruit, tapițerie nouă „Titanium Black” cu cusătură gri argintiu și multe altele. Ești pregătit să de lași purtat de magia acestui model? 

  • Post de conducere modern Noul MEGANE Sedan

... un post de conducere modern și personalizabil...

Ecran multimedia EASY LINK cu diagonala de 9,3”, ecran personalizat pentru șofer, cu diagonala de 10’’, afișaj de tip head-up, oglindă retrovizoare interioară fără ramă, funcție de iluminare de întâmpinare... Noul MEGANE Sedan te întâmpină cu un post de conducere modernizat, care include funcții conectate și inteligente. Sistemul MULTI-SENSE îți permite să selectezi între 4 moduri de condus (MySense, Comfort, Sport și Eco), pentru a personaliza atmosfera la bord în funcție de preferințele personale și a putea beneficia de confort și tehnologie îmbunătățite.

  • Sistem multimedia EASY LINK Noul MEGANE Sedan

... și tehnologii moderne.

Tehnologiile inovatoare Renault asigură manevrarea ușoară și îmbunătățirea siguranței în traficul de zi cu zi, pentru a putea conduce fără nicio grijă Noul MEGANE Sedan. Sistem multimedia EASY LINK compatibil Android™ și Apple Carplay™, cu ecran tactil cu diagonala de 9,3”, cruise control adaptiv al vitezei de croazieră și Stop & Go, Easy Park Assist, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență AEBS, cu funcție de detectare a pietonilor, avertizare la detectarea oboselii, afișaj de tip head-up, cartelă hands-free și multe altele.

Berlină Noul MEGANE Sedan
Berlină Noul MEGANE Sedan
Berlină Noul MEGANE Sedan
Berlină Noul MEGANE Sedan

Renault, un automobil cu tehnologie de avangardă

Gama de autovehicule pentru pasageri Renault

Tehnologie

Descoperă Renault EASY DRIVE și Renault CONNECT.

Explorează
Marca Renault

Marca noastră

Află prin ce se remarcă Renault: experiența și angajamentele noastre.

Descoperă
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe