R.S. Line Noul Renault MEGANE Estate

Exterior Noul MEGANE Estate R.S. Line
  • Exterior Noul MEGANE Estate R.S Line

Sportivitate evidentă

Noul MEGANE Estate prezintă nouă versiune R.S. Line, cu elemente sportive, ce fac din fiecare destinație, o linie de finiș. 

  • Exterior Noul MEGANE Estate R.S Line
  • Interior Noul MEGANE Estate R.S Line
  • Interior Noul MEGANE Estate R.S Line

Design și dotări specifice

Noul MEGANE Estate R.S. Line exterior

Un design inspirat din lumea Renault Sport: la exterior

Din față, Noul MEGANE R.S. Line reprezintă in totalitate performanță cu difuzor F1 speficific modelelor R.S., bara de protecție de tip fagure și jante din aliaj de 17 ”Montlhéry. Din spate, cu siguranță îți va atrage atenția cu bara din spate sportivă, o versiune îmbunătățită cu o țeavă de evacuare cromată.

Noul MEGANE Estate R.S. interior

și în interior

Un volan îmbrăcat în piele perfortă, cu sigla diamantului dublu R.S., pedalier sport din aluminiu lustruit, scaune sport cu susținere laterală îmbunatățită... Fă-te confortabil în habitaclul sportiv și bucură-te de o experiență desăvârșită. Pe locuri, fiți gata, start!

Noul MEGANE Estate R.S. Line exterior

Un habitaclu interior exclusiv

Cu design-ul său exclusiv evidențiat prin trimurile interioare și cusăturile de culoare roșie și gri, capitonaj plafon negru, tapițerie Alcantara®, cusătură vizibilă și materiale de înaltă calitate, habitaclul noului MEGAN este sofisticat și sportiv totodată, ceea ce îl va face plăcut imediat.

Noul Renault MEGANE R.S. Line în detailiu

Află și despre...

Noul MEGANE
Noul MEGANE
de la 16.420 EUR
Noul MEGANE R.S.
Noul MEGANE R.S.
de la 34.220 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe