Black Edition Renault KADJAR Black Edition

Renault KADJAR - SUV - Black Edition
  • KADJAR - Black Edition

Un SUV cu design sofisticat

Varianta Black Edition a modelului Renault KADJAR se remarcă printr-un stil și mai asertiv. Fă-te remarcat în orice siturație, cu grila față cromată, jantele negre de 19″, cu ornamente de culoarea cuprului și carcasele oglinzilor exterioare de culoare negru lucios. Pregătește-te pentru o aventură într-o notă sofisticată, cu bare de pavilion negre mate și scuturi față și spate negru lucios.

  • KADJAR - Black Edition
  • KADJAR - Black Edition
  • KADJAR - Black Edition

Design și dotări specifice

KADJAR - Black Edition

Un interior luxos...

Bucură-te de un interior elegant, cu finisaje exclusiviste: Scaune și cotiere cu tapițerie Alcantara, cusătură contrastantă, covorașe Black Edition și volan îmbrăcat în piele... De asemenea, te poți bucura de o calitate excepțională a sunetului, cu ajutorul difuzoarelor Bose®.

KADJAR - Black Edition

... tehnologie exclusivistă

Păstrează distanța de siguranță! Sistemul Adaptive Cruise Control adaptează în mod automat viteza, pentru a păstra o distanță corespunzătoare până la vehiculul din față.


Parcare laterală, diagonală sau perpendiculară: tehnologia Easy Park Assist te ajută să garezi în orice tip de parcare!

Ești pregătit să pleci la drum la volanul noului model Renault KADJAR?

Vezi și alte modele Renault

Noul CAPTUR
Noul CAPTUR
de la 16.520 EUR
Noul KOLEOS
Noul KOLEOS
de la 40.650 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe