Renault KADJAR - SUV - Black Edition

Black Edition

RENAULT KADJAR Black Edition
  • KADJAR - Black Edition

un SUV cu design sofisticat

Varianta Black Edition a modelului Renault Kadjar se remarcă printr-un stil și un design care ies în evidență. Modelul se face remarcat cu ușurință cu grila față cromată, jantele negre de 19″, cu ornamente de culoarea cuprului și carcasele oglinzilor exterioare de culoare negru lucios. Pregătește-te pentru o aventură într-o notă sofisticată, cu bare de pavilion negre mate și scuturi față și spate de un negru lucios, ce poarta marca Black Edition.

Kadjar - Black Edition
Kadjar - Black Edition
Kadjar - Black Edition

Design și echipamente specifice

Kadjar - Black Edition

un interior luxos...

Bucură-te de un interior elegant, cu finisaje exclusiviste: Scaune și cotiere cu tapițerie Alcantara, cusătură contrastantă, covorașe Black Edition și volan îmbrăcat în piele... De asemenea, te poți bucura de o calitate excepțională a sunetului datorită difuzoarelor Bose®.

Kadjar  - Black Edition

... tehnologie exclusivistă

Păstrează distanța de siguranță! Sistemul Adaptive Cruise Control adaptează în mod automat viteza, pentru a păstra o distanță corespunzătoare până la vehiculul din față.


Parcare laterală, diagonală sau perpendiculară: tehnologia Easy Park Assist te ajută să garezi în orice tip de parcare!

Ești pregătit să pleci la drum la volanul noului model Renault KADJAR?

Vezi și alte modele Renault

CAPTUR
CAPTUR
de la 17.690 EUR
KOLEOS
KOLEOS
de la 40.850 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe