Mașina electrică de oraș Zoe E-Tech electric

autonomie și încărcare
RENAULT ZOE E-TECH ELECTRIC

  • Zoe E-Tech electric - baterie Z.E. 50

baterie Z.E. 50

Cu o capacitate de 52 kWh, bateria Zoe E-Tech electric asigură o autonomie de 395 km (WLTP*).

 

* autonomie WLTP (procedura de testare pentru autovehicule de pasageri armonizată la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% trasee urbane, 25% trasee peri-urbane, 18% autostradă) pentru Zoe E-Tech electric Life echipat cu jante de 15 inchi.

Calculează autonomia Zoe E-Tech electric

Autonomia reală depinde de o serie de factori

Viteză Zoe E-Tech electric

rapiditate

Cu cât conduci mai rapid, cu atât este nevoie de mai multă energie.

Stil de condus Zoe E-Tech electric

stilul de condus

Folosește tehnologiile E-TECH precum decelerarea sau frânarea regenerativă pentru a îmbunătăți autonomia.

Topografie Zoe E-Tech electric

topografia

La urcarea unei rampe, consumul sporit de energie electrică va afecta autonomia. La coborârea pantei, energia se recuperează.

Condiții meteo Zoe E-Tech electric

condiții meteo

În medie, bateria 50 oferă o autonomie maximă de 395 km vara și de 250 km iarna.

Cum se încarcă Zoe E-Tech electric

Stație de încărcare Wallbox la domiciliu pentru Zoe E-Tech electric

acasă

Încarcă rapid acasă Zoe E-Tech electric, prin instalarea sistemului Wallbox* de 7,4 kW. Dacă este conectat cu ajutorul cablului mod 3 din echiparea autovehiculului, încărcarea de la 0 la 100% durează aproximativ 9 ore și 25 de minute.

 

* Stația de încărcare Wallbox de la domiciliu trebuie montată de un specialist autorizat. 

Încărcare Zoe E-Tech electric la serviciu

la serviciu

Un număr tot mai mare de companii pun la dispoziția angajaților stații de încărcare pentru autovehiculele electrice. Încarcă Zoe E-Tech electric când ajungi la serviciu!

Stație de încărcare publică pentru Zoe E-Tech electric

în rețeaua de stații de încărcare publice

În funcție de încărcătorul disponibil, poți obține o încărcare de 100% în doar 3 ore (valabil pentru încărcătoarele de 22 kW).  Poți găsi prize de încărcare în anumite centrele comerciale, parcări auto din centrele orașelor sau de pe drumurile publice. În plus, poți profita de stațiile de încărcare din rețeaua Renault.

Încărcare Zoe E-Tech electric pe autostradă

pe autostradă

Planifici o escapadă de weekend? Nu mai pierde timpul! Cu ajutorul noului încărcător CC, profită la maximum de stațiile de încărcare rapidă. 

 

Zoe E-Tech electric poate recupera 150 km de autonomie, în funcție de condițiile de deplasare, în numai 30 de minute. Timp suficient pentru o cafea.

Calculează timpul de încărcare pentru Zoe E-Tech electric

În funcție de baterie, motorizare și echipamentul de încărcare.

Selectează criteriile pentru vehicul și modul de utilizare pentru a estima autonomia vehiculului tău Zoe E-Tech electric.

Selectează criteriile pentru vehiculul tău și obiectivul de încărcare pentru a estima timpul de încărcare necesar în funcție de tipul stației.

*Timpul de încărcare și nivelul autonomiei depind de temperatura exterioară, de puterea bornei de încărcare, de stilul de condus și de nivelul de încărcare al bateriei.

Poți programa și gestiona procesul de încărcare cu ușurință

Cu ajutorul serviciilor cu conectare online Renault CONNECT și prizei Combo CCS a lui Zoe E-Tech electric, poți gestiona încărcarea cu ușurință.

Aplicația MY Renault pentru Zoe E-Tech electric

gestionează autovehiculul de la distanță

Cu ajutorul aplicației MY Renault, verifică de la distanță nivelul bateriei, programează încărcarea în afara orelor de vârf și planifică-ți călătoria, inclusiv opririle la stațiile de încărcare. Vizualizează traseul pe ecranul de 9,3 inchi al Zoe E-Tech electric.

Încărcare Zoe E-Tech electric

profită de un mod de încărcare versatil

Grație prizei CCS Combo amplasată în spatele simbolului Renault de pe grila Zoe E-Tech electric, te poți conecta la orice stație de încărcare din Europa.

Zoe E-Tech electric Călătoria

călătorești fără nicio grijă

Afișează zona din apropiere, localizează stațiile de încărcare disponibile și gestionează-ți traseul, dictează un SMS sau ascultă muzica preferată. Profită de multe funcții proiectate să te însoțească în călătorie, cu ajutorul sistemului Renault EASY LINK.

Cum poți obține o autonomie sporită

Echipat cu tehnologii ușor de utilizat, Zoe E-Tech electric îți oferă numeroase soluții de îmbunătățire a autonomiei.

informații despre consum

Informațiile despre consumul energiei amplasate în partea dreaptă a ecranului pentru șofer, cu diagonala de 10 inchi, îți aduc la cunoștință dacă consumi sau recuperezi energie. Gestionează consumul în timp real, pentru a păstra autonomia.

modul ECO

Modul ECO îți permite să optimizezi consumul de energie. Controlează funcționarea anumitor echipamente mari consumatoare de energie ale autovehiculului (sistemul de încălzire, sistemul de aer condiționat, servodirecția etc.) și anumite acțiuni ale șoferului.

presetare temperatură în habitaclu

Sporește autonomia, cu ajutorul presetării temperaturii în habitaclu. Dacă autovehiculul este conectat, este posibil să setezi temperatura la momentul plecării, cu ajutorul sistemului EASY LINK, sau să activezi imediat presetarea temperaturii de pe smartphone, cu o limită de temperatură de 21 °C.

 

Zoe E-Tech electric în detaliu

Vezi și alte modele Renault

CLIO
CLIO
de la 12.980 EUR
CAPTUR
CAPTUR
de la 17.890 EUR
TWIZY
TWIZY
de la 12.200 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe