Mașina electrică de oraș Zoe E-Tech 100% electric

autonomie și încărcare
RENAULT ZOE E-TECH 100% ELECTRIC

Zoe E-Tech 100% electric - baterie Z.E. 50

baterie Z.E. 50

Cu o capacitate de 52 kWh, bateria Zoe E-Tech 100% electric asigură o autonomie de 395 km (WLTP*).

 

* autonomie WLTP (procedura de testare pentru autovehicule de pasageri armonizată la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% trasee urbane, 25% trasee peri-urbane, 18% autostradă) pentru Zoe E-Tech 100% electric Life echipat cu jante de 15 inchi.

Calculează autonomia Zoe E-Tech 100% electric

Autonomia reală depinde de o serie de factori

Viteză Zoe E-Tech electric

rapiditate

Cu cât conduci mai rapid, cu atât este nevoie de mai multă energie.

Stil de condus Zoe E-Tech electric

stilul de condus

Folosește tehnologiile E-TECH precum decelerarea sau frânarea regenerativă pentru a îmbunătăți autonomia.

Topografie Zoe E-Tech electric

topografia

La urcarea unei rampe, consumul sporit de energie electrică va afecta autonomia. La coborârea pantei, energia se recuperează.

Condiții meteo Zoe E-Tech electric

condiții meteo

În medie, bateria 50 oferă o autonomie maximă de 395 km vara și de 250 km iarna.

Cum se încarcă Zoe E-Tech 100% electric

Stație de încărcare Wallbox la domiciliu pentru Zoe E-Tech 100% electric

acasă

Încarcă rapid acasă Zoe E-Tech 100% electric, prin instalarea sistemului Wallbox* de 7,4 kW. Dacă este conectat cu ajutorul cablului mod 3 din echiparea autovehiculului, încărcarea de la 0 la 100% durează aproximativ 9 ore și 25 de minute.

 

* Stația de încărcare Wallbox de la domiciliu trebuie montată de un specialist autorizat. 

Încărcare Zoe E-Tech 100% electric la serviciu

la serviciu

Un număr tot mai mare de companii pun la dispoziția angajaților stații de încărcare pentru autovehiculele electrice. Încarcă Zoe E-Tech 100% electric când ajungi la serviciu!

Stație de încărcare publică pentru Zoe E-Tech 100% electric

în rețeaua de stații de încărcare publice

În funcție de încărcătorul disponibil, poți obține o încărcare de 100% în doar 3 ore (valabil pentru încărcătoarele de 22 kW).  Poți găsi prize de încărcare în anumite centrele comerciale, parcări auto din centrele orașelor sau de pe drumurile publice. În plus, poți profita de stațiile de încărcare din rețeaua Renault.

Încărcare Zoe E-Tech 100% electric pe autostradă

pe autostradă

Planifici o escapadă de weekend? Nu mai pierde timpul! Cu ajutorul noului încărcător CC, profită la maximum de stațiile de încărcare rapidă. 

 

Zoe E-Tech 100% electric poate recupera 150 km de autonomie, în funcție de condițiile de deplasare, în numai 30 de minute. Timp suficient pentru o cafea.

Calculează timpul de încărcare pentru Zoe E-Tech 100% electric

În funcție de baterie, motorizare și echipamentul de încărcare.

Selectează criteriile pentru vehicul și modul de utilizare pentru a estima autonomia vehiculului tău Zoe E-Tech electric.

Selectează criteriile pentru vehiculul tău și obiectivul de încărcare pentru a estima timpul de încărcare necesar în funcție de tipul stației.

Mașina ta de referință

distanța parcursă anual 10.000 km

consum estimat 6 l/100km

tipul combustibilului

prețul combustibilului 1,48 EUR/l

cu ZOE E-TECH 100% electric

Tipul de încărcare

costul de încărcare 0,16 EUR/kWh

economii estimate

economii estimate

888 EUReconomii estimate pe an*

ZOE
0 EUR/ an
mașina ta
888 EUR/ an
costul echivalent al combustibilului*

0 EUR

costul pentru încărcare completă*

0 EUR

*Precizii privind calculele costurilor de încărcare și economii de combustibil: Capacitatea bateriei lui Zoe E-TECH 100% electric (52kWH), precum și autonomia utilizată în calcule sunt recuperate automat din simulatorul de autonomie. Faceți clic pe fila 1 Autonomie pentru a accesa din nou acești parametri. Costurile cu energie electrică și combustibil sunt calculate pe baza ofertelor medii ale partenerilor noștri și ale departamentelor interne. Prețul reîncărcării electrice este calculat în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual, precum și prețul energiei electrice. Calculul ia în considerare pierderea de energie de aproximativ 10% între vehicul și infrastructura de încărcare.

*Timpul de încărcare și nivelul autonomiei depind de temperatura exterioară, de puterea bornei de încărcare, de stilul de condus și de nivelul de încărcare al bateriei.

 

Precizări referitoare la autonomia Zoe E-Tech 100% electric

Valorile autonomiei afișate corespund unei configurații și utilizări medii a vehiculului și pot varia în special în funcție de nivelul de echipare.

Selecția unei viteze medii (în locul unei viteze constante) include un anumit număr de faze de încetinire sau accelerare specifice intervalului de viteză corespunzător: viteza medie este astfel de 110 sau 120 km/h pe autostradă, sau de la 20 la 30 km/h (în loc de 50) în oraș.

 

Precizări referitoare la citirea timpilor de încărcare

Compatibilitatea cu anumite puteri sau infrastructuri de încărcare (cum ar fi încărcătoarele rapide care permit timpi de încărcare foarte scurți) depinde de nivelul de echipare al vehiculului. Accesați configuratorul pentru a selecta puterea de încărcare cea mai potrivită utilizării dvs. Acești timpi de încărcare au fost măsurați în condiții optime de temperatură și de funcționare.

 

Detalii privind calculele costurilor de încărcare și economiile de combustibil

Capacitatea bateriei Zoe E-Tech 100% electric (52 kWh) precum și autonomia utilizată în calcule sunt preluate automat din simulatorul de autonomie. Faceți clic pe prima filă pentru a accesa din nou acești parametri.

Prețul reîncărcării electrice se calculează în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual precum și prețul energiei electrice observat la 1 aprilie 2023. Calculul tine cont și de aproximativ 10% din pierderea de energie între vehicul și infrastructura de încărcare.

Prețul unui rezervor plin de combustibil pentru aceeași gamă se bazează pe kilometrajul anual, consumul implicit sau combinat personalizat, precum și prețul mediu observat sau personalizat.

Aceste costuri sunt pur estimative și informative, fără valoare contractuală și au fost calculate având la bază prețul energiei electrice disponibil la adresa https://www.globalpetrolprices.com/Romania/.

Poți programa și gestiona procesul de încărcare cu ușurință

Cu ajutorul serviciilor cu conectare online Renault CONNECT și prizei Combo CCS a lui Zoe E-Tech 100% electric, poți gestiona încărcarea cu ușurință.

Aplicația MY Renault pentru Zoe E-Tech 100% electric

gestionează autovehiculul de la distanță

Cu ajutorul aplicației MY Renault, verifică de la distanță nivelul bateriei, programează încărcarea în afara orelor de vârf și planifică-ți călătoria, inclusiv opririle la stațiile de încărcare. Vizualizează traseul pe ecranul de 9,3 inchi al Zoe E-Tech 100% electric.

Încărcare Zoe E-Tech 100% electric

profită de un mod de încărcare versatil

Grație prizei CCS Combo amplasată în spatele simbolului Renault de pe grila Zoe E-Tech 100% electric, te poți conecta la orice stație de încărcare din Europa.

Zoe E-Tech 100% electric Călătoria

călătorești fără nicio grijă

Afișează zona din apropiere, localizează stațiile de încărcare disponibile și gestionează-ți traseul, dictează un SMS sau ascultă muzica preferată. Profită de multe funcții proiectate să te însoțească în călătorie, cu ajutorul sistemului Renault EASY LINK.

Cum poți obține o autonomie sporită

Echipat cu tehnologii ușor de utilizat, Zoe E-Tech 100% electric îți oferă numeroase soluții de îmbunătățire a autonomiei.

informații despre consum

Informațiile despre consumul energiei amplasate în partea dreaptă a ecranului pentru șofer, cu diagonala de 10 inchi, îți aduc la cunoștință dacă consumi sau recuperezi energie. Gestionează consumul în timp real, pentru a păstra autonomia.

modul ECO

Modul ECO îți permite să optimizezi consumul de energie. Controlează funcționarea anumitor echipamente mari consumatoare de energie ale autovehiculului (sistemul de încălzire, sistemul de aer condiționat, servodirecția etc.) și anumite acțiuni ale șoferului.

presetare temperatură în habitaclu

Sporește autonomia, cu ajutorul presetării temperaturii în habitaclu. Dacă autovehiculul este conectat, este posibil să setezi temperatura la momentul plecării, cu ajutorul sistemului EASY LINK, sau să activezi imediat presetarea temperaturii de pe smartphone, cu o limită de temperatură de 21 °C.

 

Zoe E-Tech 100% electric în detaliu