Autonomie și încărcare Noul Renault ZOE

Mașina electrică de oraș Renault ZOE
  • Renault ZOE - baterie Z.E. 50

Baterie Z.E. 50

Cu o capacitate de 52 kWh, bateria Noului ZOE asigură o autonomie de 395 km (WLTP*).

 

* autonomie WLTP (procedura de testare pentru autovehicule de pasageri armonizată la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% trasee urbane, 25% trasee peri-urbane, 18% autostradă) pentru Noul ZOE Life echipat cu jante de 15 inchi.

Calculează autonomia Noului Renault ZOE

Autonomia reală depinde de o serie de factori

Viteză noul ZOE

Rapiditate

Cu cât conduci mai rapid, cu atât este nevoie de mai multă energie.

Stil de condus noul ZOE

Stilul de condus

Folosește tehnologiile Z.E. precum decelerarea sau frânarea regenerativă pentru a îmbunătăți autonomia.

Topografie noul ZOE

Topografia

La urcarea unei rampe, consumul sporit de energie electrică va afecta autonomia. La coborârea pantei, energia se recuperează.

Condiții meteo noul ZOE

Condiții meteo

În medie, bateria Z.E. 50 oferă o autonomie maximă de 395 km vara și de 250 km iarna.

*Simulatorul oferă o estimare a autonomiei bateriei pentru Noul ZOE în condiții normale de operare. Rezultatul real poate fi diferit față de cifrele certificate prin normele WLTP.

Cum se încarcă Noul ZOE

Stație de încărcare Wallbox la domiciliu pentru noul ZOE

Acasă

Încarcă rapid acasă Noul ZOE, prin instalarea sistemului Wallbox* de 7,4 kW. Dacă este conectat cu ajutorul cablului mod 3 din echiparea autovehiculului, încărcarea de la 0 la 100% durează aproximativ 9 ore și 25 de minute.

 

* Stația de încărcare Wallbox de la domiciliu trebuie montată de un specialist autorizat. 

Încărcare noul ZOE la serviciu

La serviciu

Un număr tot mai mare de companii pun la dispoziția angajaților stații de încărcare pentru autovehiculele electrice. Încarcă Noul ZOE când ajungi la serviciu!

Stație de încărcare publică pentru noul ZOE

În rețeaua de stații de încărcare publice

În funcție de încărcătorul disponibil, poți obține o încărcare de 100% în doar 3 ore (valabil pentru încărcătoarele de 22 kW).  Poți găsi prize de încărcare în anumite centrele comerciale, parcări auto din centrele orașelor sau de pe drumurile publice. În plus, poți profita de stațiile de încărcare din rețeaua Renault.

Încărcarea noului ZOE pe autostradă

Pe autostradă

Planifici o escapadă de weekend? Nu mai pierde timpul! Cu ajutorul noului încărcător CC, profită la maximum de stațiile de încărcare rapidă. 

 

Noul ZOE poate recupera 150 km de autonomie, în funcție de condițiile de deplasare, în numai 30 de minute. Timp suficient pentru o cafea.

Calculează timpul de încărcare pentru Noul ZOE

În funcție de baterie, motorizare și echipamentul de încărcare.

Poți programa și gestiona procesul de încărcare cu ușurință

Cu ajutorul serviciilor cu conectare online Renault CONNECT și prizei Combo CCS a Noului ZOE, poți gestiona încărcarea cu ușurință.

Aplicația MY Renault pentru noul ZOE

Gestionează autovehiculul de la distanță

Cu ajutorul aplicației MY Renault, verifică de la distanță nivelul bateriei, programează încărcarea în afara orelor de vârf și planifică-ți călătoria, inclusiv opririle la stațiile de încărcare. Vizualizează traseul pe ecranul de 9,3 inchi al Noului ZOE.

Încărcare Renault ZOE

Profită de un mod de încărcare versatil

Grație prizei CCS Combo amplasată în spatele simbolului Renault de pe grila Noului ZOE, te poți conecta la orice stație de încărcare din Europa.

Noul ZOE Z.E. Călătoria

Călătorești fără nicio grijă

Afișează zona din apropiere, localizează stațiile de încărcare disponibile și gestionează-ți traseul, dictează un SMS sau ascultă muzica preferată. Profită de multe funcții proiectate să te însoțească în călătorie, cu ajutorul sistemului Renault EASY LINK.

Cum poți obține o autonomie sporită

Echipat cu tehnologii ușor de utilizat, Noul ZOE îți oferă numeroase soluții de îmbunătățire a autonomiei.

Informații despre consum

Informațiile despre consumul energiei amplasate în partea dreaptă a ecranului pentru șofer, cu diagonala de 10 inchi, îți aduc la cunoștință dacă consumi sau recuperezi energie. Gestionează consumul în timp real, pentru a păstra autonomia.

Modul ECO

Modul ECO îți permite să optimizezi consumul de energie. Controlează funcționarea anumitor echipamente mari consumatoare de energie ale autovehiculului (sistemul de încălzire, sistemul de aer condiționat, servodirecția etc.) și anumite acțiuni ale șoferului.

Presetare temperatură în habitaclu

Sporește autonomia, cu ajutorul presetării temperaturii în habitaclu. Dacă autovehiculul este conectat, este posibil să setezi temperatura la momentul plecării, cu ajutorul sistemului EASY LINK, sau să activezi imediat presetarea temperaturii de pe smartphone, cu o limită de temperatură de 21 °C.

 

Noul Renault ZOE în detaliu

Vezi și alte modele Renault

CLIO
CLIO
de la 12.490 EUR
Noul CAPTUR
Noul CAPTUR
de la 16.520 EUR
TWIZY
TWIZY
de la 11.800 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe