Află mai multe despre Renault Pro+

O gamă de autovehicule, servicii și o rețea dedicată societăților comerciale

Cauți o soluție globală și personalizată pentru cerințele activității tale? Află mai multe despre Renault Pro+, gama de autoutilitare Renault și servicii concepute pentru nevoile tale profesionale.

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

gama de autoutilitare Renault

Inovăm pentru tine

Inovația este în ADN-ul nostru. Ne adaptăm! Modele noi, versiuni noi, tehnologii noi. Află mai multe despre gama de autovehiculele electrice și despre versiunile carosate special pentru afacerea ta.

Gama de autoutilitare Renault Trafic, Renault Master și Renault Kangoo

gama de autoutilitare Renault

Află mai multe despre gama noastră variată de autoutilitare. Renault Kangoo, Renault Trafic și Renault Master se adaptează afacerii tale. Cu sute de adaptări posibile, aceste modele răspund tuturor nevoilor afacerii tale. Caroserie, motoare, interior... creează-ți o autoutilitară așa cum vrei tu.

Gama specială Renault TRAFIC: ambulanță, autoutilitară frigorifică, adaptare complementară

adaptări complementare

Profită la maxim de designul personalizat. Partenerii noștri autorizați adaptează autovehicule luând în considerare designul industrial al acestora garantând, astfel, siguranța și calitatea. De asemenea, beneficiezi de condiții optime, atât pentru garanție, cât și pentru service-ul post-vânzare.

Gama de autovehicule electrice Renault pentru companii: Renault Kangoo, Renault Kangoo Maxi

gama de autovehicule electrice

Pentru ca încercăm sa ne gândim la toate, îți oferim și o autoutilitara 100% electrică: Renault Kangoo E-Tech electric.

zonă specială de recepție și servicii

Angajamentele noastre

Află mai multe despre rețeaua de specialiști Renault Pro+ și despre angajamentele pe care și le asumă.

Rețeaua de specialiști Renault Pro+: gama de autoutilitare Renault Master, Renault Trafic

rețeaua noastră de specialiști Renault Pro+

Autoutilitare noi și de ocazie, accesorii, piese, finanțare, întreținere... Echipele noastre dedicate se angajează ferm să-ți ușureze alegerile și să te ajute să fii mereu în mișcare.

Serviciile speciale Renault Pro+ pentru autoutilitarele Renault achiziționate de societăți comercial

servicii speciale

Știm că timpul tău este prețios. Află mai multe despre serviciile dedicate de achiziție și service pe care le oferim. Finanțare, piese și accesorii, gestionarea flotei, întreținere etc. Este de datoria noastră să facem totul pentru confortul tău.

Vrei mai multe informații?

știri

Renault Pro+, partenerul logistic al echipei Renault Formula 1

Rețeaua Renault Pro+

Renault Pro+ în competiție

2017 arată promițător! Pentru Renault Pro+, acordul de parteneriat logistic semnat cu echipa Renault Formula 1 la Hanovra în septembrie 2016 reprezintă o rampă de lansare către excelență. Pe baza acestui acord, Renault Pro+ va furniza echipei de Formula 1 toate autovehiculele de transport pentru persoane și bunuri, acoperind întreaga activitate a echipei pentru întregul an.

 

Prin această activitate, marca Renault dedicată utilizatorilor profesioniști satisface cerințele unui client foarte exigent, acoperind o gamă largă de cerințe, precum asigurarea livrărilor non-stop, transportul de piese de înaltă tehnologie și de persoane VIP la circuit.

prezența pe plan internațional

Renault pentru companii, oriunde în lume

Rețeaua Renault Pro+ - Renault Trafic, autoutilitara Renault

profesionalism recunoscut în 114 țări

Datorită gamei generoase, suntem pe primul loc pe piața europeană a autoutilitarelor, încă din 1998. Propulsat de acest succes, grupul Renault își continuă ascensiunea internațională. Ne situăm printre principalii producători de autoutilitare în multe țări, precum Brazilia, Argentina, Algeria, Maroc sau Turcia.

Link-uri utile