Vrei să treci la un motor electric?

Modelele electrice Renault pentru companii

Reprezinți o companie responsabilă? Acum poți s-o dovedești! Condu 100% electric! Pentru tine, gama noastră de autovehicule electrice Renault oferă eficiență energetică fără să-ți compromită performanța. Scopul nostru este să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în timp ce îți faci datoria față de mediu. Prin urmare, îți oferim ție și angajaților tăi autovehicule eficiente și fiabile pe care le conduci cu plăcere.

Renault Kangoo Express Electric - Gama de autovehicule electrice pentru profesioniști - încărcare - preț accesibil

gestionează-ți cheltuielile

Acum, întreținerea unui autovehicul electric nu este mai scumpă decât cea a unui autovehicul convențional. De fapt, e chiar invers. Datorită costurilor reduse de întreținere, vei economisi.

Renault Kangoo Express Electric - Gama de autovehicule electrice pentru profesioniști

condu responsabil 365 de zile pe an

Cu cât centrele orașelor au din ce în ce mai multe restricții pentru autovehiculele convenționale, mașinile electrice sunt acum o alternativă reală pentru societățile comerciale.

Renault Kangoo Electric - încărcare - Autovehicule electrice pentru activități profesionale

alege soluția viitorului

Autovehiculul electric este o soluție reală pentru problemele de mediu de azi și pentru poluarea fonică din orașe. Dacă alegi să conduci electric, alegi să conduci responsabil și îți îmbunătățești imaginea.

Renault Kangoo Electric - Autovehicule electrice Renault - stimulente fiscale

profită de stimulentele fiscale

Dacă alegi să conduci electric, înseamnă și să beneficiezi de un număr de stimulente care te pot ajuta să iei această decizie. Ce mai aștepți? Adoptă motorul electric.

gama de modele electrice Renault

Află mai multe despre gama noastră de autovehicule electrice

Alege o soluție de viitor. Dacă alegi autovehicule 100% electrice pentru afacerea ta sau pentru flota societății tale, alegi viitorul!

Monovolumul electric Renault Kangoo Z.E.

Kangoo E-Tech electric

Acum disponibil și în varianta integral electrică, Kangoo E-Tech electric poate fi folosit în multe feluri: ușor de manevrat, compact și curat, croit pentru afacerea ta. Sunt disponibile o serie de dotări care-l pot face și mai funcțional. Un partener robust, eficient și versatil, Kangoo E-Tech electric. întruchipează și plăcerea de a conduce.

Renault Zoe - Gama de autovehicule electrice Renault

Zoe E-Tech electric

Cu un arsenal de inovații tehnologice, Zoe E-Tech electric este autovehiculul integral electric produs în serie care-ți oferă cea mai bună autonomie. Inovație, economii și plăcerea de a conduce se reunesc pentru a răspunde nevoilor flotei companiei tale. Aer curat, liniște, temperatură controlată și o serie de alte funcții pentru a-ți ușura călătoriile în interes de serviciu: ne-am gândit la tot pentru a-ți garanta productivitatea și pentru a reduce costurile.

Link-uri utile