image

Campanie Pneuri de iarnă

9 noiembrie - 20 decembrie 2020

Campanie pneuri iarna 2020

Detaliile campaniei

Vino la service-ul tău Renault și alege cum vrei să te bucuri de sezonul rece!

  •  La achiziționarea a 4 anvelope de iarnă aflate în Campanie primești gratuit un set de 4 huse pentru anvelopele tale
  • La achiziționarea a 4 roți complete alcătuite la alegere din 4 anvelope de iarnă și 4 jante aflate în Campanie primești gratuit un control mecanic de sezon dar și un set de 4 huse pentru anvelopele tale.

 

 

 

Husele de anvelope sunt disponibile atat pentru categoria turisme, cat si turisme 4X4.


Controlul mecanic este compus din verificare: stare carenaje şi ecrane protecţie; stare amortizoare şi arcuri; jocuri roți şi rulmenți; stare eșapament; verificare vizuală conducte şi flexibile frână; verificare conducte alimentare; jocuri direcție; stare axe planetare şi burdufuri.

Campanie pneuri

Întreținere

Cum să-ți alegi anvelopele

 Ai nevoie de anvelope noi? Află mai multe informații pentru a face alegerea potrivită.

Programează o vizită în service

Discounturile minime se aplică la prețul maxim în rețea (lei cu TVA) de vânzare către clientul final pentru pneurile de iarnă și jantele aflate în Campanie în perioada 9 noiembrie - 20 decembrie 2020.

 

*Prețul maxim în rețea reprezintă prețul maxim recomandat în reţeaua de Reparatori Autorizaţi Renault de vânzare către clientul final al Produselor de mai sus, valabil până la data începerii Campaniei.


**Prețul maxim promoțional reprezintă prețul maxim la care Produsele de mai sus se găsesc, în perioada 09 noiembrie 2020 – 20 decembrie 2020 (perioada de valabilitate a Campaniei), la Reparatorii Autorizaţi Renault organizatori ai Campaniei promoţionale.

 

 Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare. 

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe