image

Noul ZOE Life de la 16.899€ (TVA inclus)* prin Programul Rabla Plus si Renault Finance

 

Sau prin rată lunară de 245 EUR** TVA inclus, pentru persoane fizice

prin Programul Rabla și Renault Finance cu 20% avans și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 3 luni

renault zoe promo rabla

Noul ZOE Life Z.E. 40

Selecție echipamente incluse:
 • Baterie Z.E 40 kWh cu garanție de 8 ani sau 160.000 km***;
 • Autonomie 300 KM WLTP;
 • Aer condiționat;
 • Cruise Control;
 • Sistem multimedia cu ecran tactil 7". Funcții disponibile: radio, Bluetooth cu audio streaming și handsfree telefon, replicare smartphone (Android Auto și Apple CarPlay*). Sistemul include 6 difuzoare, 2 porturi USB;
 • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și încălzite;
 • Schimbător de viteze electronic "e-shifter" și mod B – permite recuperarea accelerată a energiei din frânare;
 • Geamuri față electrice;
 • Lumini față Full LED (cu semnătura luminoasă C-Shape).

Descoperă Noul Zoe În rate de la 245 Eur/lună, TVA inclus

  

*Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabilă în perioada 1 - 31 iulie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,8174 lei),  a eco-bonusului pentru autovehicule electrice în valoare de 45.000 lei, a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 1660 euro (TVA inclus) pentru Noul ZOE Life Z.E. 40, a reducerii aferente actiunii lunii Iulie de 700 Euro TVA inclus (vezi aici regulamentul) și a reducerii în valoare de 400 de euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Renault Finanțare (vezi aici regulamentul). Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

---------------------------------

 

**Rata lunară este obținută luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică ecotichetul de 9.341 euro (TVA inclus), prima de casare de 1.350 euro (TVA inclus) și reducerea comercială oferită de Renault de 2.760 euro (TVA inclus). Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale.

 

Ofertă, supusă unor condiții, valabilă până la 31 iulie 2020, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru Noul Renault ZOE Life Z.E.40, în valoare de 81.409 lei, cu 20% avans, 1.181 lei rată lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,9%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 65,7 lei, valoare totală a creditului 65.127 lei, DAE 8,82%, durata 36 de luni, valoare plată reziduală 36.552 lei, valoare totală plătibilă 78.218 lei. Curs calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 3 luni, pe perioada contractului, începând cu a patra lună de rambursare, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

---------------------------------

 

***Pentru a beneficia de garanția bateriei aceasta trebuie sa aibă o capacitate minimă de încărcare de 66%.

 

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii ȋn reţeaua Renault.

Specificații
MOTOR
MOTOR
Electric
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată
Baterie
Baterie
40 kWh
Putere motor
Putere motor
108 CP

Vrei și alte oferte?

Dorești să achiziționezi Noul Renault ZOE prin programul Rabla și Credit RCI, cu o rată mai mică? Sau vrei o ofertă personalizată pentru firma ta? 

 

Vezi ce alte oferte ți-am pregătit!

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault