QRescue: codul QR care face posibilă intervenția mai rapidă a serviciilor de urgență

O inovație Renault dezvoltată în strânsă colaborare cu pompierii, garantează o siguranță îmbunătățită în timpul descarcerării.

QRescue - Renault

toate informațiile tehnice cu o singură scanare

QRescue este un cod QR care oferă serviciilor de urgență acces la toate informațiile tehnice ale vehiculului printr-o simplă scanare, chiar și în zonele cu acoperire slabă.
Aplicată ca dotare standard* pe geamurile din față și din spate ale vehiculelor Renault, poziționarea sa a fost aleasă împreună cu pompierii pentru a le facilita munca. *din 2022

până la 15 minute economisite!

QRescue poate economisi până la 15 minute prețioase pentru serviciile de urgență în timpul „orei de aur”, fereastra urgentă de timp în care pacienții trebuie să primească îngrijiri pentru traumatisme înainte de a fi duși la spital.  

până la 15 minute economisite - QRescue - Renault
QR fixat pe parbrize - QRescue - Renault

un cod QR aplicat pe parbriz și lunetă

În caz de urgență, fiecare secundă contează. Prin scanarea codului QR, pompierii au acces imediat la informațiile tehnice cheie ale vehiculului sub forma fișei de salvare.

QRescue ca dotare standard pe cele mai noi vehicule din gama

Pe toate modelele noi Renault în 2022 (Megane , Austral, Kangoo) la nivel mondial. Acesta va fi implementat pe toate modelele Renault în 2023.

disponibil și pentru vehiculele mai vechi Renault

Acest cod QR este disponibil și pentru vehiculele Renault fabricate înainte de 2022. Se numește Cod de urgență. Pentru a obține un astfel de cod, ia legătura cu reprezentanța Renault. 

un parteneriat Renault/EuroNCap

Prin intermediul inițiativei Renault și a pompierilor francezi, Euro NCAP observă acum eforturile de siguranță terțiară depuse de producătorii de automobile.

află și despre

fișa de salvare - QRescue - Renault

acces imediat

Esențial pentru o intervenție rapidă, fișa de salvare include o varietate de informații tehnice despre vehicul (motor, amplasarea bateriei, rezervoare de combustibil, airbag-uri etc.) și indicații pentru o descarcerare mai rapidă și mai sigură. 

luptătorii contra timpului - Renault și pompierii

time fighters - colaborare dintre Renault și pompieri

SD Switch și Fireman Access - siguranța auto - Renault

SD Switch și Fireman Access

sisteme de asistență pentru șofer - siguranța auto - Renault

sisteme avansate de asistență pentru șofer