image

Renault dezvăluie prototipul ALASKAN

Ca lider pe piața europeană a autovehiculelor comerciale ușoare (LCV) de circa 20 de ani, cu o prezență puternică în America de Sud și Africa, am decis acum să schimbăm viteza. Obiectivul nostru este să facem din marca Renault un jucător principal la nivel mondial prin lansarea prototipului Renault ALASKAN.

 • Parte față prototip ALASKAN
 • Vedere exterioară prototip ALASKAN
 • Parte față prototip ALASKAN
 • Vedere exterioară prototip ALASKAN
 • Vedere spate prototip ALASKAN
 • Vedere laterală prototip ALASKAN
 • Parte față prototip ALASKAN
alaskan

Debutul nostru în sectorul pick-up

Odată cu lansarea modelului sud-american Renault Duster OROCH pick-up în iunie 2015 la Buenos Aires, Argentina, și a modelului Renault ALASKAN Concept , un prototip de camionetă sportivă* anunțat recent și cu ambiții de lansare la nivel global, Renault și-a făcut intrarea în segmentul pick-up în mod remarcabil.

alaskan

Renault Pro+, „marca profesioniștilor”

Descoperă Renault Pro+, marca noastră dedicată exclusiv cumpărătorilor de LCV din întreaga lume. Cu produsele și serviciile sale special adaptate acestei game, Renault PRO+ își propune să ofere clienților săi o experiență complet nouă în privința achiziționării și întreținerii autovehiculelor profesionale. 

Renault PRO+, atent la cerințele tale profesionale
Ashwani Gupta - Director global al diviziei de autovehicule comerciale ușoare

Ashwani Gupta

Director global al diviziei de autovehicule comerciale ușoare

„ Suntem pregătiți să implementăm planul nostru de dezvoltare globală pentru a satisface exigențele clienților atât din domeniul profesional, cât și personal, prin intermediul unei game superioare de produse, unei noi oferte de servicii și a unei noi experiențe destinate clienților de pe piața globală de autovehicule LCV .”

Prototipul Renault ALASKAN

Un design robust, atletic și modern

Elegant și robust, prototipul ALASKAN îmbină identitatea mărcii Renault cu estetica clasică a pieței pick-up. Lasă-te sedus de designul său fermecător.

Parte față prototip ALASKAN
alaskan

Un prototip de camionetă impresionant

Dimensiunile impresionante ale noului Renault ALASKAN Concept inspiră putere și caracter. Lateralele robuste și sculptate, pasaje de roată pronunțate, jante de 21 de inchi din aliaj cu design distinctiv... Totul a fost gândit la scară mare pentru introducerea noului Renault ALASKAN Concept într-o lume a rafinamentului, robusteții și tehnicității.

alaskan

Impunător și modern

O emblemă robustă, capotă impunătoare, nuanță metalizată cu tente satinate, mate sau lucioase, elemente cu albastru și galben pe oglinzile laterale, pe etrierele de frână, în centrul jantelor de aliaj și pe cârligul de tractare frontal, faruri „bumerang” în formă de C, sistem de lumini exclusiv, realizat integral pe bază de leduri... Renault ALASKAN Concept este întruchiparea caracterului modern.

laurens van den acken

Laurens Van Den Acker

Director de design 

„În privința stilului, Renault ALASKAN Concept îndeplinește toate standardele pentru segmentul pick-up: Are proporții impunătoare și dă senzația de putere și robustețe. Dar am adăugat și ceva din identitatea Renault, în special la nivelul capotei elegante.” 

Renault ALASKAN Concept

Autovehicul de agrement, autovehicul profesional și autovehicul cotidian

Renault ALASKAN Concept a fost creat astfel încât să răspundă cerințelor din cele trei arii principale: muncă, timp liber și viața de zi cu zi. Pregătește-te să te bucuri de viață în trei dimensiuni!

alaskan
Dimensiuni ALASKAR Concept

Perfect adaptată cerințelor tale profesionale

Renault ALASKAN Concept este dotat cu un șasiu de înaltă rezistență care îi asigură o stabilitate perfectă. Garda la sol ridicată oferă un nivel superior de confort în orice călătorie. Capacitatea de încărcare de peste o tonă este combinată cu un spațiu de încărcare impresionant, atât în lungime, cât și în înălțime.

Dotări ALASKAN Concept

Ideal pentru agrement

Perfect pentru călătorii pe șosea, pentru aventură sau activități sport, Renault ALASKAN Concept oferă un spațiu de încărcare cu platformă căptușită și prelată de acoperire, ideal pentru transportarea de biciclete, corturi, plăci de surf sau echipament de camping. Bucură-te de confort optim la bord. Echipamentele sale tehnologice de înaltă calitate îți oferă soluții de conectare excelente. Camerele încorporate în ambele oglinzi laterale înregistrează imaginea din exterior, ca să poți retrăi aventura oricând dorești.

Design prototip ALASKAN

Soluția optimă pentru activitatea ta de fiecare zi

Prototipul ALASKAN este un autovehicul respectat, care știe să se adapteze vieții tale cotidiene, cu jante impunătoare de 21 de inch, un stil urban modern care creează senzație în lumea vehiculelor pick-up și un spațiu interior impresionant. Liniile sportive și viguroase sunt completate de stopurile LED Pure Vision de dimensiuni generoase, cu finisaje de aluminiu mat și lucios, încadrate de luminile de semnalizare în formă de „C” care îi conferă sistemului de lumini caracterul exclusiv.

Oferte speciale

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Autoturisme personale

Îți dorești o schimbare?

Descoperă întreaga gamă

Autovehicule personale
Autovehicule comerciale ușoare

Ai nevoie de un vehicul profesionist?

Află mai multe despre autovehiculele LCV Renault

Autovehicule utilitare
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe