INITIALE PARIS Noul Renault TALISMAN

Renault TALISMAN - INITIALE PARIS berlină
  • Exterior Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Lasă-te sedus!

Simplitate, confort și eleganță... Cu varianta prestigioasă INITIALE PARIS, Noul TALISMAN propune un model cu o eleganță remarcabilă.

  • Renault TALISMAN INITIALE PARIS
  • Renault TALISMAN INITIALE PARIS
  • Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Design și echipamente specifice

Suporturi pentru pahare și schimbător de viteze - Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Design sofisticat

Profil suplu, linii aerodinamice, sistem de iluminare LED Matrix Vision și semnalizatoare de direcție animate, grilă cu inscripția INITIALE PARIS și finisaj cromat, plus jante din aliaj ușor, de 19”... Lasă-te captivat de eleganța pură a Noului TALISMAN INITIALE PARIS. 

Tablou de bord și scaune față - Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Atmosferă exclusivistă

Noul TALISMAN INITIALE PARIS se remarcă printr-un interior specific, cu finisaje din lemn, materiale premium, volan încălzit, îmbrăcat în piele premium și cu inscripția INITIALE PARIS, tapițerie din piele Nappa cu o cusătură Cognac și ornamente cromate. 

Scaune cu tapițerie din piele - Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Confort excepțional

Șasiul 4CONTROL cu amortizare variabilă asigură un confort optim. Relaxează-te în scaunele încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, în timp ce sistemul audio premium Bose® și geamurile laterale laminate te izolează de zgomotul exterior, pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea audiției.

Noul Renault TALISMAN în detaliu

Află și despre...

Noul MEGANE
Noul MEGANE
de la 16.420 EUR
Noul KOLEOS
Noul KOLEOS
de la 40.000 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe