Personalitate dinamică Noul Renault MEGANE

Design interior și exterior Noul Renault MEGANE

Design exterior

Un profil dinamic și sofisticat

Cu un sistem de iluminare specific, linii expresive și o finisare perfectă, noul MEGANE se remarcă printr-un stil modern și elegant.

  • Parte exterioară spate Noul MEGANE
  • Pavilion panoramic din sticlă Noul MEGANE

PUNCTE FORTE

Eleganță și modernitate

Cu faruri LED Pure Vision, o parte față redesenată, o atmosferă care poate fi personalizată prin intermediul MULTI-SENSE și multe altele... Personalitatea noului MEGANE iese imediat în evidență.

Faruri LED PURE Vision - Noul MEGANE

 

Iluminează drumul în față! Farurile full LED Pure Vision îmbunătățesc vizibilitatea, pentru a putea conduce în siguranță pe timp de noapte.    

Parte exterioară față Noul MEGANE

 

Cu o bară restilizată, grilă cu mai multe inserții cromate, faruri specifice Renault, în formă de litera C și multe altele... Noul MEGANE se face imediat remarcat.

Planșă de bord - Interior Noul MEGANE

 

Bucură-te de o experiență și mai intuitivă, într-un spațiu modern și ergonomic, proiectat pentru a îmbunătăți confortul călătoriilor zilnice. 

Design interior Un habitaclu high-tech

Pornește într-o călătorie incredibilă! Noul MEGANE oferă atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, un spațiu personalizat și un habitaclu care îmbină confortul, eleganța și tehnologiile avansate.

Noul Renault MEGANE în detaliu

Vezi și alte modele Renault

Noul MEGANE Estate
Noul MEGANE Estate
de la 17.120 EUR
Noul MEGANE R.S.
Noul MEGANE R.S.
de la 34.220 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe