Noul Renault MEGANE

Tehnologie pentru o plăcere sporită la volan

de la
16.420 EUR
Noul Renault MEGANE

DESIGN Hatchback compact

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate... Atractiv și dinamic, Noul MEGANE se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate. Fii pregătit să atragi toate privirile!

Experiența la bord

Inovații care sporesc confortul șoferului

Bucură-te de viața la bord cu tehnologiile nostre: asistență pentru șofer Renault EASY DRIVE, sistem multimedia la bord EASY LINK, setări MULTI-SENSE și multe altele. 

EASY LINK - sistem Noul MEGANE

O experiență mai facilă cu EASY LINK

Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia EASY LINK, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a noului MEGANE.

MULTI-SENSE - Noul MEGANE

MULTI-SENSE : îți personalizezi experiența după stilul de condus

Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu MULTI-SENSE poți alege între 4 moduri diferite (MySense, Eco, Comfort și Sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.

Profil exterior Noul MEGANE

Beneficiază de sistemele de asistență la condus Renault EASY DRIVE

Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv Stop & Go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.  

WLTP (procedurile de testare pentru vehiculele de pasageri, armonizate la nivel mondial): acest protocol nou generează rezultate care reflectă mai fidel condițiile reale, comparativ cu cele generate de protocolul NEDC.

(1) în ciclu urban WLTP (în curs de omologare definitivă)

(2) în ciclu mixt WLTP (în curs de omologare definitivă)

VERSIUNI

Alege versiunea Noului MEGANE care ți se potrivește

Varianta

Noul MEGANE R.S. Line

Noul MEGANE R.S. Line se remarcă prin elemente sportive și un stil personalizat.

  • Exterior Noul MEGANE R.S. Line

Sportiv

Cu liniile sale aerodinamice, spoilerul F1 specific modelelor R.S., bara spate cu țeavă de eșapament cromată și jantele specifice, de 17”, exteriorul Noului MEGANE R.S. Line atrage atenția. La interior, bucură-te de designul cu ornamente cu textura de fibră de carbon și cusătură superioară vizibilă, volanul îmbrăcat în piele, ornat cu diamantul dublu R.S., pedalierul sport din aluminiu și scaunele sport cu tetiere integrate.

Descoperă versiunea

Noul MEGANE Estate

Design, echipare, tehnologie, motorizări... Noul MEGANE Estate oferă modelului MEGANE break o viziune nouă și o ambianță la bord diferită.

  • Exterior Noul MEGANE Estate

Breakul elegant și adaptabil

Cu aripile spate proeminente, liniile elegante, lungimea foarte mare a suprafeței de încărcare, portbagajul generos și modulabil și multitudinea de compartimente de depozitare, noul MEGANE Estate este un break care îmbină eleganța și funcționalitatea.

Descoperă versiunea

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap

Noul Renault MEGANE în detaliu

Vezi și alte modele Renault

Noul MEGANE Estate
Noul MEGANE Estate
de la 17.120 EUR
Noul MEGANE R.S.
Noul MEGANE R.S.
de la 34.220 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe