Noul Renault MEGANE

RENAULT MEGANE

tehnologie pentru o plăcere sporită la volan
1.339 lei / luna *
de la 23.200,00 EUR
rezervă online

design Hatchback compact

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate... Atractiv și dinamic, Megane se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate. Fii pregătit să atragi toate privirile!

experiența la bord

Inovații care sporesc confortul șoferului

Bucură-te de viața la bord cu tehnologiile nostre: asistență pentru șofer Renault easy drive, sistem multimedia la bord easy link, setări multi-sense și multe altele. 

EASY LINK - sistem Noul MEGANE

o experiență mai facilă cu easy link

Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a modelului Megane.

MULTI-SENSE - Noul MEGANE

multi-sense: îți personalizezi experiența după stilul de condus

Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu multi-sense poți alege între 4 moduri diferite (mysense, eco, Ccmfort și sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.

Profil exterior Noul MEGANE

beneficiază de sistemele de asistență la condus Renault easy drive

Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv stop & go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.  

WLTP (procedurile de testare pentru vehiculele de pasageri, armonizate la nivel mondial): acest protocol nou generează rezultate care reflectă mai fidel condițiile reale, comparativ cu cele generate de protocolul NEDC.

(*) în ciclu mixt WLTP (în curs de omologare definitivă)

versiuni

Alege versiunea MEGANE care ți se potrivește

nivel

equilibre
de la 23.200,00 EUR
  • climatizare automata pe doua zone cu senzor de calitate a aerului
compară versiunile

MEGANE Estate

Design, echipare, tehnologie, motorizări...  Megane Estate oferă modelului Megane break o viziune nouă și o ambianță la bord diferită.

Exterior Noul MEGANE Estate

breakul elegant și adaptabil

Cu aripile spate proeminente, liniile elegante, lungimea foarte mare a suprafeței de încărcare, portbagajul generos și modulabil și multitudinea de compartimente de depozitare, Megane Estate este un break care îmbină eleganța și funcționalitatea.

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap
background

folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă

estimează și solicită evaluareimage

Renault MEGANE în detaliu

Vezi și alte modele Renault

MEGANE ESTATE
MEGANE ESTATE
de la 24.950,00 EUR
MEGANE SEDAN
MEGANE SEDAN
de la 19.150,00 EUR