NOUL CLIO E-TECH Hybrid

toate calitățile modelului Clio și avantajul propulsiei hibride

de la 18.890 EUR
Exterior model de oraș CLIO hibrid

CLIO ACUM ȘI ÎN VARIANTĂ HIBRIDĂ

Cu ajutorul motorizării hibride noi, cu încărcare automată, Noul Clio E-Tech hybrid asigură o plăcere de a conduce fără precedent și un consum mai redus de carburant.

echipamente

DESCOPERĂ TOATE AVANTAJELE PE CARE LE OFERĂ NOUL CLIO E-TECH HYBRID

Interior spațios, ecrane mari conectate, siguranță și sisteme de asistență la condus ultramoderne.

Renault CLIO E-TECH hibrid - frânare de urgență automată

 

Noul Clio E-Tech hybrid te asistă la drum în orice moment. Supraveghează traficul și reacționează în situațiile neașteptate. Frânează brusc atunci când pietonii sar în fața mașinii. Vehiculul de oraș te avertizează și poate chiar activa automat frânarea de urgență.

Renault CLIO E-TECH hibrid - sistem EASY LINK

 

Noul sistem EASY LINK de la bord este un sistem multimedia personalizabil, intuitiv și ergonomic. Ecranul tactil de înaltă rezoluție are o diagonală de până la 9,3".

Renault CLIO E-TECH hibrid - căutare adresă pe Google

 

Planifici o călătorie sau ești în căutarea unui restaurant? Găsește destinația dorită, cu ajutorului informațiilor detaliate oferite de Google despre mai mult de 100 de milioane de puncte de interes.

motorizări

Noul Clio E-TECH: modelul hibrid reinventat

Renault CLIO E-TECH hibrid

până la 80% în modul electric, în oraș

Beneficiezi de o propulsie electrică foarte performantă. Noul Clio E-Tech hybrid îmbină motorizarea electrică, motorizarea termică și o transmisie automată cu mai multe moduri, extrem de eficientă. Rezultatul: porniri consecvente în modul electric, deplasarea optimizată în modul electric pentru până la 80% din călătoriile urbane și plăcerea deplasării silențioase în modul electric.

Schimbator renault CLIO E-TECH hibrid

eficient atât în oraș, cât și pe autostradă

La deplasarea pe autostradă sau în oraș, consumul de carburant al unui model hibrid este cu până la 40% mai mic decât al unuia cu motor convențional, pe benzină. De asemenea, la bordul Noului Clio E-Tech hybrid poți călători fără griji: autonomie excelentă, silențiozitate precum și un habitaclu spațios specific modelului Clio!

Renault CLIO E-TECH hibrid cu MULTI-SENSE

noi senzații la volan

Datorită puterii combinate de 140 CP, Noul Clio E-Tech hybrid asigură accelerații sigure și puternice. Răspunsul instantaneu al motoarelor electrice și transmisia automată cu mai multe moduri oferă accelerații rapide și schimbări line ale treptelor de viteză. Bucură-te de diferitele moduri multi-sense, pentru o experiență la volan personalizată.

versiuni

NOUL CLIO E-TECH HYBRID

Zen E-tech

Zen E-tech

de la 18.890 EUR
Intens E-tech

Intens E-tech

de la 20.190 EUR
RS Line E-tech

RS Line E-tech

de la 21.290 EUR

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap

EȘTI PREGĂTIT SĂ TE URCI LA VOLANUL NOULUI CLIO E-TECH HYBRID?

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe