image

Noul CLIO E-TECH HYBRID Zen 140 de la 16.149 € (TVA inclus)*

și rată de credit lunară de la 112 €/lună (TVA inclus)** prin Renault Smart și Programul RABLA 2021***

Renault CLIO E-TECH promo

Echipamente incluse

  • Sistem de avertizare acustică pentru pietoni
  • Senzori de parcare față, spate și cameră video pentru marșarier
  • Afișaj de bord TFT 7'' 
  • Sistem multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7", Bluetooth, funcție replicare smartphone (Android Auto, CarPlay, 1 an servicii conectate incluse) 
  • Lumini față & spate Full LED, cu semnătură luminoasă C-Shape
  • Garanție baterie 8 ani sau 160000 km
  • Apel de urgență 112 (EMERGENCY CALL)
CERE O OFERTĂVezi detalii model

Specificații

Carburant
Carburant
Benzină și electric auto reîncărcabil
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată hibridă, multimodală
Consum mixt
Consum mixt
4,3 - 5,1 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

Noul CLIO E-TECH HYBRID Zen 140

rată de credit de la 112 € / lună** TVA inclus, prin Programul RABLA și Renault Smart

Include

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii în reţeaua Renault.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă până la 30 aprilie 2021, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, a eco-bonusului în valoare de 3500 Ron, calculate în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 300 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Renault Finance (Vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 400 Euro (TVA inclus) pentru Noul CLIO E-TECH HYBRID Zen 140. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30 aprilie 2021, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Noul CLIO E-TECH HYBRID Zen 140, cu servicii incluse, în valoare de 86.504 lei, cu 50% avans, 548 lei rată de credit lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,9%). Costul total al creditului include: comision de analiză dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 43.252 lei, DAE 9,7%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 27.120 lei, valoare totală plătibilă 59.887 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile inlocuire rutieră.

 

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe