image

Campanie Frânare Renault Service

Perioada de desfășurare 20 august - 05 octombrie

Campanie franare - Renault Service - familie si Renault Megane

După fiecare pornire urmează cel puțin o oprire. Frânează în siguranță!

Sistemul de frânare reprezintă un element al siguranței și are rolul de a asigura vehiculului o micșorare rapidă a vitezei de deplasare. Un sistem de frânare aflat în stare bună permite controlul vitezei și oprirea în deplină siguranță.

 

Asigură-te că te poți baza pe frânele tale. Vino în rețeaua autorizată Renault Service și poți beneficia până pe 5 octombrie de discount de minimum 20%* la plăcuțe de frână/discuri de frână/lichid de frână.

Programează o vizită în service

*Discountul de minimum 20% se aplică la prețul maxim în rețea (LEI cu TVA inclus) pentru întreg referențialul disponibil  de Piese de origine Renault, respectiv Motrio, de tip plăcuţe de frână/discuri de frână/lichid de frână, în perioada 20 august – 05 octombrie 2020. Detalii la Reparatorii Autorizaţi Renault participanți la Campanie și în Regulamentul Campaniei.

 

Ofertă aflată în limita stocului disponibil, valabilă atât pentru piesele de origine, cât și pentru piesele din gama alternativă Motrio.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe