image

MEGANE Estate Zen de la 15.050€ (TVA inclus)* prin Programul Rabla & Renault Finance

 

De la 111 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Renault Finance

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

renault megane estate promo rabla

MEGANE Estate Zen TCe 116 GPF

Echipamente incluse
 • ABS cu sistem de asistență la frânarea de urgență
 • Tempomat - limitator de viteză (Cruise Control)
 • Tablou de bord cu indicatoare analogice și digitale
 • Aer condiționat cu reglaj manual
 • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante
 • Lumini de zi față LED (6 led-uri)
Cere o ofertă prin Programul RablaComandă un MEGANE Estate online
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
5,4-5,7 l/100 km
Putere motor
Putere motor
116 CP

*Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,8174 lei), reducerea de 200 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Renault Finanțare Septembrie și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 1000 euro (TVA inclus) pentru Megane Estate ZEN TCe 116 GPF. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii ȋn reţeaua Renault.

MEGANE Estate Zen TCe 116 GPF

de la 111 € / lună** TVA inclus, Prin Programul Renault Smart

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Include:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani);
 • Revizii incluse (până la 5 ani);
 • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

**Rata lunară este obținută luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică contravaloarea primei de casare in valoare de 6 500 lei din Programul Rabla 2020 și a reducerii comerciale oferite de Renault Comercial Roumanie în valoare de 1200 EUR (TVA inclus) pentru Megane Estate ZEN TCe 116 GPF. Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2020, prin Renault Finance, denumire comerciala sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Renault Megane Estate Zen TCe 116 GPF, cu servicii incluse, în valoare de 77.319 lei, cu 50% avans, 534 lei rată lunară de credit (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,90%).Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 65,7 lei, valoare totală a creditului 38.660 lei, DAE 10,06%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 21.536 lei, valoare totală plătibilă 53.439 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe