image

MEGANE Estate Zen TCe 115 GPF de la 17.470€ (TVA inclus)*

 

cu rată de credit lunară de la 129 €/lună** TVA inclus prin Renault Smart și Programul RABLA 2021***

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

  • renault megane estate promo rabla

MEGANE Estate Zen TCe 116 GPF

Echipamente incluse
  • Asistență la parcarea cu spatele
  • Faruri cu tehnologie LED - Pure LED Vision
  • Aer condiționat cu reglaj automat
  • Geamuri electrice față și spate cu impuls
  • Sistem Easy Link 7'' (fără navigație)
Cere o ofertă prin Programul RablaComandă un MEGANE Estate online
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
5,4-5,7 l/100 km
Putere motor
Putere motor
115 CP

MEGANE Estate Zen TCe 115 GPF

de la 129 € / lună** TVA inclus, Prin Programul Renault Smart

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 550 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 300 Euro (TVA inclus) pentru MEGANE ESTATE Zen TCe 115 GPF. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 01 - 31 octombrie 2021, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Renault Noul Megane Estate Life TCe 116 GPF, cu servicii incluse, în valoare de 92 677 lei, cu 50% avans, 634 lei rată de credit lunara (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,50%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 46 338 lei, DAE 9,23%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 24 581 lei, valoare totală plătibilă 62 411 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil.

Detalii ȋn reţeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 

vezi detalii Renault Smart

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe