Twingo își sărbătorește a 30-a aniversare

Twingo își sărbătorește a 30-a aniversare

Renault Twingo

30 de ani de Twingo

Lansat oficial în 1993, în timp ce alte mărci au preferat un design mai clasic, Twingo era cu totul neconvențional. Cu toate acestea, a avut o atracție extraordinară.

modele showcar

Renault Twingo - gansta crew modernizat

Slogan

Twingo Gangsta crew

Introducere

Inspirat direct de Coasta de Vest și cultura hip hop, acest vehicul Twingo complet electric retehnologizat aduce și un omagiu neașteptat modei lowrider californian relaxat din anii 1990.

Imagine alt. C29

Slogan

Twingo Top model

Redescoperă universul prezentărilor de modă din anii 1990 cu acest Twingo complet electric și retehnologizat. Luxul și podiumurile - includ indicatori ai acestor tendințe preluate direct din acea epocă.

Imagine alt. C29

Slogan

Twingo Y2K

Inspirat de cultura trupelor de băieți din anii 1990 și 2000, acest Twingo include aspecte ale culturii tuning-ului. Este extrem de modern, cu un motor complet electric modernizat, dezvoltat împreună cu partenerul nostru R-FIT.

Twingo în viziunea Sabinei Marcelis

Twingo Sabine Marcelis

un design strălucitor

Noul prototip electric Twingo desenat de Sabine Marcelis este un model unic, care revine la formele elementare, prin concentrarea pe interacțiunea dintre lumină și natura materialelor din care este creat obiectul.

 

Alegerea materialelor, alternând între vibrant și transparent, creează un efect luminos impresionant.

reinventează Twingo

Imagine alt. C29

încearcă să devii inventator

Twingo este agil, compact și accesibil, întruchipând perfect conceptul de „voitures à vivre” sau mașini pentru viață. Distractiv, plăcut, colorat, practic și polivalent, fiecare are propria imagine despre Twingo– așa cum este exprimată de celebrul slogan, „à vous d'inventer la vie qui va avec” (depinde de tine să inventezi viața care o însoțește).

 

Renault invită în prezent publicul larg să reinventeze Twingo folosind instrumente IA generative, cum ar fi Midjourney, Stable Diffusion sau Dall E. Poți crea imagini uimitoare la cerere pe baza unor cuvinte-cheie folosind aceste instrumente de generare a imaginilor de înaltă performanță și ușor accesibile.

află și despre

The Originals Renault

The Originals Renault

În ultimii 30 de ani, Twingo a continuat să se reinventeze păstrându-și în același timp caracterul unic, distractiv și colorat. Descoperă colecția exclusivă de machete în miniatură și articole create special pentru această aniversare.

50 de ani de R5 - Renault

R5 își sărbătorește a 50-a aniversare

Sărbătorește a 50-a aniversare a modelului Renault 5, călătorind între trecut, prezent și viitor alături de câteva surprize originale! 

60 de ani de 4L - Renault

60 de ani de 4L

O aniversare inedită pentru unul dintre cele mai celebre modele Renault!