E-Tech: Tehnologie hibridă pentru producție de masă

Fără a fi necesară conectarea la priză, tehnologia hibridă E-Tech îmbină calitățile propulsiei electrice cu experiența Renault F1 privind managementul energiei.

E-TECH: descoperă tehnologia hibridă Renault

bucură-te de plăcerea de a conduce un model hibrid

Plăcerea de a conduce un vehicul hibrid Renault

De la pornirea în modul 100% electric, propulsia hibridă te convinge prin plăcerea de a conduce și eficiență. Tehnologia electrică a modelelor Renault E-Tech oferă un plus de agilitate și o deplasare în modul electric până la 80% din timp. Pentru un confort optim, vehiculele hibride Renault nu solicită utilizarea de prize sau cabluri și dispun de transmisie automată, care asigură o deplasare mai lină.

descoperă ce înseamnă să conduci un vehicul hibrid

consum de combustibil cu 40% mai redus

economii cu e-tech hibrid

Consum de combustibil în oraș mai redus cu 40%, comparativ cu un vehicul cu motor termic. Motorul E-Tech este echipat cu tehnologie electrică ce permite recuperarea energiei la frânare, în vederea maximizării autonomiei în modul complet electric. Energia generată la decelerare și frânare este recuperată, pentru a te putea bucura mai mult timp de avantajele propulsiei hibride, maximizând în același timp autonomia!

descoperă cum poți economisi cu un vehicul hibrid

bucură-te de tehnologia hibridă pe cele mai apreciate modele Renault

Renault e-tech hibrid

Descoperă hibridul fără compromisuri! Motorizarea E-Tech este disponibilă pe cele mai apreciate modele Renault, pentru a beneficia de o deplasare optimizată în modul electric, fără a influența designul sau puterea modelelor favorite.

descoperă toate modelele hibride Renault

Videoclip despre tehnologia hibridă E-TECH

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

hibrid: echilibrul între motorul electric și cel termic.

E-Tech este tehnologia inovatoare specifică modelelor Renault. Protejată de 150 de brevete, aceasta a fost proiectată în colaborare cu echipele Renault de F1 și are la bază experiența noastră în domeniul vehiculelor electrice.

Sistemul de propulsie hibrid E-Tech dispune de un motor termic, 2 motoare electrice și o baterie. Echipate cu transmisie automată, vehiculele hibride Renault sunt eficiente și dispun de un sistem inteligent de gestionare a energiei. Autonomie îmbunătățită în modul 100% electric!

Toate întrebările tale despre sistemul de propulsie hibridă

Află tot ce trebuie să știi despre tehnologia hibridă Renault.