image

Renault FINANCE

 

- PRIN PROGRAMUL RENAULT SMART -

 

Descoperă noul program de finanțare și servicii Renault Smart, care îți permite să achiziționezi un automobil Renault în condiții flexibile de plată

Promoția lunii prin Renault Finance

Programul Renault Smart

Clio Rabla

CLIO Authentic SCe 65

de la 100 €/ lună (TVA inclus)**

Echipamente incluse
  • aer condiționat
  • apel de urgență 112 (emergency call)
  • asistență la menținerea benzii de rulare
  • lumini față & spate full LED
  • cruise control
  • oglinzi electrice și încălzite
  • sistem recunoaștere indicatoare rutiere
  • senzor ploaie și lumină
solicită o ofertă personalizatăvezi specificațiile modelului

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 30 iunie 2022. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Clio authentic SCe 65, în valoare de 49 000 lei, cu 32,3% avans (15 827 lei), 500 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (7,9%). Costul total al finantarii include: comision de analiză dosar 270 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv inmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 33 173 lei valoarea totală finantată, 17,83% DAE, durata 36 de luni, 30 541 lei valoare reziduala, valoare servicii 5 182 lei, 48 930 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 iunie  2022. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Clio authentic SCe 65 în valoare maximă totală de 2400 Euro (calculat la cursul de 1euro/ 5 lei), a reducerii de 450 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 930 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii primelor Programului Rabla Plus 2022 și condițiile de eligibilitate sunt menționat aici.

De ce să alegi finanțarea prin Renault Smart
 CREDIT FLEXIBIL
CREDIT FLEXIBIL
O soluție de finanțare flexibilă, adaptată nevoilor tale
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
Plătești diferența, reeșalonezi valoarea reziduală, vinzi mașina către agentul Renault
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
Posibilitate de reînnoire a contractului prin achiziția unei mașini noi
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
Garanție extinsă, revizii incluse, dobândă fixă

Încearcă finanțarea prin Renault Smart