Noul Renault ARKANA SUV

Renault prezintă

Noul Renault ARKANA

Hibrid prin natura sa

Noul Renault ARKANA
  • Renault ARKANA SUV

În curând, în showroom-urile din România

Nerăbdător să descoperi Noul Renault ARKANA? Completează formularul pentru a fi la curent cu data lansării și pentru a primi detalii despre noul model.

Noul SUV elegant și sportiv în același timp

  • Renault ARKANA SUV R.S. Line

un SUV cu un design atrăgător și o abordare nouă

Noul Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Are un plafon aerodinamic, gardă la sol mare, scuturi față și spate și pasaje roți specifice modelelor SUV clasice. Un profil aerodinamic, care se face imediat remarcat.

Cu versiunea sport R.S. Line ai parte de emoții și mai puternice în fiecare călătorie. Vei aprecia grila față sport, jantele negre de 18”, din aliaj ușor, cu detalii de culoare roșie și cele două țevi de eșapament…

  • Post de conducere inteligent ARKANA SUV

tehnologie de ultimă generație

La volanul noului model Arkana te bucuri de confort și conectivitate așa cum îți dorești. În plus, pășești spre condusul autonom cu ajutorul sistemului Renault easy drive. Vei aprecia și sistemele de asistență pentru șofer, pentru mai multă siguranță în fiecare călătorie. Trăiești o experiență personalizată, cu ajutorul multi-sense și rămâi conectat la tot ce este important pentru tine cu sistemul easy link. Vei dori să conduci noul model, în orice situație.

  • Renault ARKANA E-TECH HYBRID

eficiență și versatilitate

Te bucuri de o experiență a condusului inedită, completată de un stil nou, unic. Tehnologia inovatoare E-TECH HYBRID a noului Arkana îmbină perfect dinamismul și eficiența.

Datorită celor 2 motoare electrice și cutiei de viteze automată multimodală, te poți deplasa în oraș până la 80% din timp în modul electric. Nu necesită conectarea la priză! Bateria noului Arkana se încarcă prin recuperarea energiei la frânare sau în timpul deplasării. Pentru ca tu să te bucuri de un răspuns rapid și de o deplasare eficientă în toate condițiile de utilizare, dar și cu un consum de carburant de până 40%* mai redus, comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină.

Și variantele pe benzină sunt mai economice, datorită sistemului hibrid cu asistență medie de 12 V, cuplat la motorizarea turbo de 1,3 litri. O metodă de hibridizare eficientă, care permite reducerea emisiilor de CO₂ și a consumului de carburant, oferind în același timp un confort excelent și o deplasare fluentă.

 

* în ciclu urban WLTP (sub rezerva omologării definitive).

  • Renault ARKANA SUV
  • Renault ARKANA SUV

Explorează gama de modele hibride Renault

Notre gamme de véhicules hybrides

Un autoturism cu tehnologie de ultimă generație

Gama de vehicule pentru pasageri Renault

vehiculele Renault pentru pasageri

Sedan, modele de oraș, MPV, SUV... Află mai multe despre gama de vehicule Renault pentru pasageri.

Descoperă
E-TECH

E-TECH

Descoperă motorizările hibride Renault adaptate tuturor nevoilor.

Explorează
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe