Noul Renault ARKANA SUV coupé

Renault prezintă

Noul Renault ARKANA

Bineînțeles, hibrid

Noul Renault ARKANA
  • Renault ARKANA SUV coupé

Noul SUV hibrid cu linie de coupé!

Renault ARKANA SUV coupé R.S. Line

Un SUV coupé cu design incitant - Cu un nivel de echipare R.S. Line emblematic

Noul ARKANA îmbină formele rafinate și stilul robust. Are un plafon aerodinamic, gardă la sol mare, scuturi față și spate și pasaje de roată specifice modelelor SUV clasice. Un profil aerodinamic, care se face imediat remarcat.

Cu versiunea Renault Sport R.S. Line ai parte de emoții și mai puternice. Apreciază culoarea exclusivă Valencia Orange, grila de radiator sport, jantele negre de 18”, din aliaj ușor, cu detalii de culoare roșie și cele două țevi de eșapament…

Post de conducere inteligent ARKANA SUV coupé

Un post de conducere care îmbină confortul și tehnologia

Ia loc la volanul noului model ARKANA și bucură-te de ergonomie și conectivitate la cel mai înalt nivel. Fă primii pași spre condusul autonom, cu ajutorul sistemului Renault EASY DRIVE. Apreciază confortul și siguranța oferite de sistemele de asistență pentru șofer. Descoperă modul în care sistemul de personalizare MULTI-SENSE oferă o experiență personalizată la bord. Conectează-te cu ajutorul sistemului multimedia EASY LINK și căutării adresei cu Google. Plăcerea de a conduce în orice situație!

Renault ARKANA E-TECH HYBRID

Tehnologie E-TECH HYBRID, pentru o experiență și mai plăcută la volan

Trăiește o experiență la volan nouă, într-un stil complet diferit. Preluată direct din lumea sporturilor cu motor, tehnologia inovatoare E-TECH HYBRID a noului ARKANA îmbină perfect dinamismul și performanțele ridicate.

Cu 2 motoare electrice și cutie de viteze automată multi-mod, te poți deplasa în oraș 80% din timp în modul electric. Nu necesită conectarea la priză! Bateria inteligentă a noului ARKANA se încarcă prin recuperarea energiei la frânare sau în timpul deplasării. Pentru a te bucura de un răspuns instantaneu și de o deplasare eficientă în toate condițiile de utilizare, cu un consum de carburant cu 40%* mai redus, comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină.

Chiar și variantele pe benzină sunt mai economice, datorită sistemului hibrid cu asistență medie de 12 V, cuplat la motorizarea turbo de 1,3 litri. O metodă de hibridizare simplă, care permite reducerea emisiilor de CO₂ și a consumului de carburant, oferind în același timp un confort excelent și o deplasare fluentă.

 

*WLTP în ciclu urban (în curs de omologare definitivă).

  • Renault ARKANA SUV coupé
  • Renault ARKANA SUV coupé

Explorează gama de modele hibride Renault

Notre gamme de véhicules hybrides

Un automobil cu tehnologie revoluționară

E-TECH Renault

E-TECH

Descoperă motorizările hibride Renault adaptate tuturor nevoilor.

Explorează
Gama de vehicule pentru pasageri Renault

Vehiculele Renault pentru pasageri

Sedan, modele de oraș, MPV, SUV... Află mai multe despre gama de vehicule Renault pentru pasageri.

Descoperă
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe