20 de sisteme avansate de asistență pentru șoferRenault Arkana

sisteme de asistență pentru șofer

sisteme de asistență pentru șofer - RenaultArkana E-Tech full hybrid

asistență activă pentru șofer

Te poți urca liniștit la volan, cu acest sistem de asistență care combină pilotul automat adaptiv cu sistemul Stop & Go și funcția de centrare pe banda de deplasare. Calculează distanța optimă de oprire și controlează corespunzător viteza Noului Renault Arkana E-Tech full hybrid. Când traficul încetinește, sistemul permite vehiculului să se oprească și să repornească automat. Pentru siguranță, sistemul menține vehiculul centrat pe banda de deplasare.

și

asistență la parcare

asistență la parcarea laterală - adas - Renault Arkana E-Tech full hybrid

camere video perimetrale 360°

Un sistem cu 4 camere redă mediul înconjurător al vehiculului Arkana E-Tech full hybrid la 360°, astfel încât să poți efectua manevrele fără efort.

și

siguranță

siguranță - adas - Renault Arkana E-Tech full hybrid

frânare activă de urgență

Sistemul activ de frânare în situații de urgență ajută șoferul în situația în care detectează un pieton în fața sau lateralul vehiculului și oprește vehiculul, dacă acest lucru este necesar din motive de siguranță pentru toți participanții la trafic.

avertizare la părăsirea benzii de deplasare - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

avertizare trafic lateral din spate

Ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare este mai simplă cu Noul Renault Arkana E-Tech full hybrid. Radarele din dotare detectează și avertizează șoferul dacă din spate se apropie un vehicul în mișcare.

avertizare la părăsirea benzii de deplasare - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

avertizare la părăsirea benzii de deplasare

Cu ajutorul unei camere situate în spatele oglinzii retrovizoare, acest sistem detectează traversarea neintenționată a liniei continue sau întrerupte și atenționează șoferul.

asistență la păstrarea benzii de deplasare - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

asistență la menținerea benzii de deplasare

Sistemul corectează traiectoria prin acționarea volanului, în cazul în care șoferul traversează neintenționat o linie continuă sau întreruptă fără să semnalizeze. Se activează între 70 km/h și 160 km/h.

comutare automată între faza lungă și faza scurtă - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

comutare automată între faza lungă și faza scurtă

Nu lăsa lipsa vizibilității să-ți afecteze confortul. O cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului detectează modificarea luminii în funcție de condițiile de trafic și de iluminarea exterioară și reglează automat farurile.


avertizare unghi mort - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

avertizare unghi mort

Sistemul se activează începând de la 15 km/h și utilizează semnale luminoase pentru a avertiza dacă există alte vehicule în afara câmpului vizual.

recunoaștere semne de circulație, cu atenționare la depășirea vitezei - adas - Renault Arkana E-Tech full hybrid

recunoaștere semne de circulație, cu atenționare la depășirea vitezei

Cu ajutorul unei camere video poziționate în partea superioară a parbrizului, acest sistem informează cu privire la limitele de viteză, pe ecranul sistemului openR și afișajul de pe parbriz, și avertizează șoferul dacă depășește limita de viteză.

recunoaștere semne de circulație - siguranță - Renault Arkana E-Tech full hybrid

recunoaștere semne de circulație

O cameră video detectează indicatoarele de limită de viteză și le afișează pe panoul de bord, pe toată durata călătoriei.