Motorizări Noul Renault MEGANE

Motorizări Noul MEGANE

Descoperă motorizările disponibile pentru fiecare variantă

Life
Life

Benzina (1)

TCe 114 GPFde la
16.420 EUR
Blue dCi 116de la
18.070 EUR
Nu știi exact care motorizare este cea mai potrivită stilului tău de condus? Găsește-o cu ajutorul simulatorului nostru pentru consumul de carburant.

Date tehnice detaliate

performanțe - consum :

performanțe - consum :

Mai multe detalii despre motorizări

TCe 114 GPF

Funcțional

 

Echilibrul perfect între confort și performanțe, acest motor de 1,3 l și 114 CP este performant, fiind partenerul ideal în timpul călătoriilor zilnice. Bucură-te de o călătorie relaxantă!

TCe 140 GFP / TCe 140 GPF EDC

Optim

 

Cu un cuplu de 240 Nm și o putere de 140 CP, acest motor turbo de 1,3 l, cu injecție directă, este disponibil cu transmisie manuală sau automată, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză. Oferă accelerații mai puternice și mai rapide, pentru o călătorie mai plăcută.

TCe 158 GPF EDC

Plăcerea de a conduce

 

Pentru o plăcere de a conduce maximizată, acest motor tubo de 1,3 l, cu injecție directă, oferă un cuplu de 270 Nm și este disponibil cu transmisie automată, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză. Poți exploata optim performanțele îmbunătățite? Activează modul Sport al sistemului MULTI-SENSE și simte diferența!

  • MEGANE cu motor diesel

Blue dCi 116 și Blue dCi 116 EDC

Eficient

Disponibilă cu transmisie manuală sau automată, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză, această motorizare îmbină puterea, funcționalitatea și consumul redus de carburant. Autonomie sporită!

Noul Renault MEGANE în detaliu

Vezi și alte modele Renault

Noul MEGANE Estate
Noul MEGANE Estate
de la 17.120 EUR
Noul MEGANE R.S.
Noul MEGANE R.S.
de la 34.220 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe