CLIO R.S. Line - exterior spate albastru

R.S. Line
Noul Renault CLIO

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Design sportiv

Noul Clio R.S. Line are o personalitate aparte, datorită liniilor sale sportive și bine conturate: bară față cu lamă F1, simbolul emblematic al modelelor R.S., jante specifice Boavista de 16 inci sau Magny-Cours de 17 inchi.

 

Se remarcă în partea din față prin grila inferioară cu model tip fagure, iar în partea din spate prin țeava de eșapament ovală, cromată

Clio R.S. Line - exterior față albastru
Clio R.S. Line - exterior spate albastru
Clio R.S. Line - exterior albastru

Design și echipamente specifice

Interior Clio R.S. Line

Un habitaclu sportiv

Descoperă sportivitate Noului Clio și la interior: scaune sport, volan sport îmbrăcat în piele perforată, pedalier din aluminiu, scaune sport cu susținere laterală, linie orizontală roșie de-a lungul bordului și habitaclu inteligent. Calitate, ergonomie, tehnologie - semnătura R.S. Line pe noul Clio.

Clio R.S. Line cuecran tactil cu diagonala de 9,3 inci

Control optim

La drum lung sau în oraș, noul Clio R.S. Line te ajută în orice situație. Camere video perimetrale pentru vizibilitatea optimă, parcare automată cu sistemul Easy Park Assist, frânare automată de urgență cu senzori pentru pietoni. Sportivitate în deplină siguranță.

Jante Clio R.S. Line

Dinamism și eficiență

Cu liniile sale sportive originale, noul Clio R.S. Line îți pune la dispoziție o gamă diversificată de motorizări, inclusiv noul motor TCe 130 în combinație cu transmisia EDC și volan cu padele pentru schimbarea vitezelor.Niciun drum nu-ți va mai pune probleme, grație șasiului dinamic al noului Clio! Noul Clio R.S. Line are tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență inedită la volan.

Noul Renault CLIO în detaliu

Vezi și alte modele Renault

CAPTUR
CAPTUR
de la 19.200,00 EUR
MEGANE
MEGANE
de la 23.300,00 EUR
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
de la 35.400,00 EUR