servicii și finanțareSOLUȚII ADAPTATE PENTRU MAȘINA TA MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

obține finanțare pentru Megane E-Tech 100% electric

credit auto, leasing financiar, leasing financiar cu valoare reziduală, leasing operațional: obține finanțarea potrivită profilului tău pentru a achiziționa sau a închiria un Megane E-Tech 100% electric prin Renault Finance. Îți oferim opțiuni de finanțare cu sau fără avans, cu servicii integrate de până la 5 ani „ fără griji”.

 

Completează toate datele necesare și păstrează legătura cu agentul Renault pentru mai multe informații și detalii despre serviciile de finanțare.

finanțarea și instalarea unui punct de încărcare la domiciliu

Renault Megane E-Tech 100% electric - soluțiile de încărcare Mobilize

instalează un punct de încărcare la domiciliu

Când achiziționezi mașina ai o multitudine de soluții de încărcare care îți stau la dispoziție pentru instalarea unui punct de încărcare la domiciliu. Alege sistemul cel mai potrivit pentru mașina ta și instalația ta electrică.

Renault Megane E-Tech 100% electric - soluțiile inteligente de încărcare Mobilize

optimizează perioadele de încărcare

Soluțiile inteligente de încărcare reduc factura la energie și impactul asupra mediului. Poți programa încărcarea în afara orelor de vârf și poți urmări economiile realizate.

călătorii zilnice mai eficiente

Renault Megane E-Tech 100% electric - servicii cu conectare online

păstrează permanent legătura cu mașina ta

Serviciile conectate MY Renault sunt de un real ajutor în activitatea ta zilnică. Poți controla de la distanță funcțiile mașinii și poți urmări oricând autonomia disponibilă. Poți programa încărcarea, poți planifica itinerariul, poți vedea stațiile de încărcare de pe traseu și multe altele.

Renault Megane E-Tech 100% electric - servicii Google încorporate

mai mult decât o experiență conectată

Nu mai ai nevoie nici măcar de telefon: openR link cu servicii Google integrate* incluse îți oferă o experiență intuitivă și personalizată. Navigație avansată, comenzi vocale, acces la aplicațiile preferate direct de pe ecran și multe altele.

 

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps și alte branduri sunt mărci comerciale ale Google LLC.

ai nevoie și de alte informații despre aceste soluții?