image

MEGANE Sedan Life TCe 114 GPF de la 12.840 € (TVA inclus)*

 

cu rată de credit de la 93 €/lună** TVA inclus prin Renault Smart și Programul RABLA 2021***

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

  • renault megane sedane rouge flamme

Selecție echipamente
  • Faruri cu tehnologie LED - Pure LED Vision
  • Aer condiționat cu reglaj manual
  • Geamuri electrice față și spate cu impuls
  • Radio cu conectivitate Bluetooth
  • Cruise Control
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante
cere o ofertă prin programul RABLA

Specificații

Carburant
Carburant
Benzină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
5,9 l/100 km
Putere motor
Putere motor
114 CP

rată de credit de la 93€ / lună** TVA inclus, prin Programul RABLA și Renault Smart

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 7 - 31 iulie 2021 în limita stocului disponibil, pentru vehiculele comandate și facturate integral până la data de 31 iulie 2021 (inclusiv). Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 560 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament), a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1970 Euro (TVA inclus), a reducerii de 300 Euro pentru vehiculele facturate integral până la data de 31 iulie 2021 (inclusiv) pentru Megane Sedan Life TCe 114 GPF. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 7 - 31 iulie 2021, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Megane Sedan LIFE TCe 114 GPF, cu servicii incluse, în valoare de 69 732 lei, cu 50% avans, 457 lei rată de credit lunara (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,50%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 34 866 lei, DAE 9,96%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 21 034 lei, valoare totală plătibilă 48 450 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu.

 Detalii ȋn reţeaua Renault participanți în campanie.

 

vezi detalii Renault Smart

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe