• Renault va fi prezent între 21 şi 25 noiembrie la salonul Solutrans ce se desfășoară la Lyon.
 
  • Noul Renault Master va fi dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc în stand, începând cu ora 10:00.
 
  • Cu această ocazie, toată gama de utilitare va afișa noua identitate vizuală a mărcii.

 

 

Renault îndrăgește saloanele auto și are o legătură istorică cu multe dintre acestea. Este şi cazul Solutrans, un eveniment de mobilitate industrială și urbană pe care brandul l-a susținut dintotdeauna, prin prezentarea gamei sale de vehicule și servicii dedicate profesioniștilor.


Cu ocazia ediției din 2023, producătorul va dezvălui în premieră mondială Noul Renault Master în cadrul unei conferințe de presă ce va fi susținută la stand, marți, 21 noiembrie, de la ora 10:00. Conferința poate fi urmărită la fața locului, în pavilionul 4 și prin live streaming.

 

Cu această ocazie, întreaga gamă de utilitare Renault expusă la eveniment va afișa noua identitate a mărcii cu sigla „Nouvel R”. Vizitatorii vor putea descoperi întreaga gamă de vehicule utilitare Renault și toată expertiza pe care marca o pune în folosul profesioniștilor pe o suprafață de peste 1.200 m².


Intervențiile zilnice vor permite vizitatorilor să descopere produsele, serviciile şi soluțiile inovatoare ale mărcii dedicate profesioniștilor.


Standul va găzdui, de asemenea, un spațiu HYVIA, unde brandul va profita de Săptămâna Europeană a Hidrogenului pentru a dezvălui o nouă arhitectură a Renault Master Van H2-TECH, și un spațiu dedicat MOBILIZE, acolo unde vor fi prezentate soluții concrete și durabile pentru profesioniști, precum și cele pentru transportul rutier și urban. În centrul atenţiei se va afla prezentarea Bento, microutilitara 100% electrică.


Partenerul TOLV, cel care furnizează kituri retrofit pentru a transforma Renault Masters termice mai vechi de 5 ani într-o versiune electrică, va fi prezent și el la salon cu un stand dedicat.


Conferinţa de presă poate fi urmărită marţi, 21 noiembrie, începând cu ora 10:00 (ora Franţei ) la standul Renault sau în streaming.

 

 

Salon Solutrans: Eurexpo Lyon, France
Stand Renault: Pavilion 4

 

DESPRE RENAULT

De mai bine de un secol, Renault proiectează, fabrică și vinde vehicule utilitare care îndeplinesc cerințele clienților profesioniști din întreaga lume. Express, Kangoo, Trafic și Master: vehicule emblematice care sunt recunoscute în întreaga lume pentru modalitățile inovatoare în care îmbunătățesc viața de zi cu zi a utilizatorilor lor.


În calitate de lider european de mai bine de un deceniu pe numeroase piețe (ICE și EV), Renault Pro+ oferă soluții personalizate și inteligente de mobilitate durabilă printr-o combinație unică de soluții, servicii și oferte de finanțare care simplifică și stimulează afacerile pentru clienții profesioniști. Acesta reunește soluții digitale inovatoare cu un panel de carosieri aprobați și o rețea de experți în vehicule comerciale, localizați în peste 600 de centre Renault Pro+ din peste 25 de țări.