Renault deschide în data de 27 aprilie precomenzile pentru Noul Arkana exclusiv online, pe platforma de E-Commerce vanzari.renault.ro.

 

Arkana este un exemplu elocvent al modului în care modernitatea și inovația au rădăcini în ADN-ul Renault. Este un hibrid la fiecare nivel și îmbină perfect codurile unui SUV cu o alura sportivă specială, combinând capacitatea de reacție cu versatilitatea. Prin conceptul său distinct, liniile clar definite și dinamismul sportiv, noul Renault Arkana nu face compromisuri în ceea ce privește siguranța, spațiul, prețul sau consumul de combustibil. 

Exclusivitate pe platforma de E-Commerce Renault

Noul Renault Arkana este disponibil în Romania, începând cu data de 27 aprilie, doar pe platforma de E-Commerce a mărcii Renault - https://vanzari.renault.ro/. Primele 20 de vehicule comercializate fac parte dintr-un lot exclusiv, care acoperă toate versiunile de echipare si motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale. Fiecare unitate în parte vine cu o serie de opționale care completează confortul șoferului și al pasagerilor, tehnologia aflată la bord sau aspectul exterior și interior al vehiculului: EASY LINK 7" (sistemul multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7", Bluetooth - audio streaming și handsfree) sau EASY LINK 9,3" (sistemul de navigație cu ecran tactil 9,3'', afișaj tip portrait, cu sistem audio BOSE, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB); Rear Cross Traffic Alert, tapițerie din piele, scaune încălzite, pachete de personalizare (pentru versiunea RS Line), vopsea metalizată etc. 

 

Oferta exclusiv online permite celor deja interesați de noul Renault Arkana să o precomande cu un important avantaj client. Astfel, noul model poate fi rezervat și achiziționat cu preț pornind de la 25.540 €, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC, având în echipare: asistență la menținerea benzii de rulare, EASY LINK 7" (sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7", radio, Bluetooth - audio streaming și handsfree, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB), funcția Traffic Sign Recognition.

 

Noul model poate fi comandat în rețeaua națională de Agenți Renault, începând cu data de 10 mai, moment în care vor fi comunicate detaliile care completează oferta din România.