• Renault dezvăluie silueta noului Espace, un joc între lumină și întuneric
  • Vederea laterală prezintă un design atletic cu o siluetă frontală pronunțată
  • Exteriorul compact (4,72 m) al noului Espace ascunde un interior spațios care este mai larg decât predecesorul său și poate găzdui până la 7 pasageri

 

După anunțul public al numelui „Espace”, Renault dezvăluie două siluete ale viitorului său SUV cu 5 și 7 locuri. Mix-ul de lumină și întuneric indică designul exterior al noului Espace și lungimea sa totală.

 

Noul model oferă un design atletic cu o siluetă frontală pronunțată. În lateral, suprafața vitrată se întinde la maximum spre spate, contribuind la aspectul zvelt și la eleganța vehiculului. Spatele este îmbunătățit de un spoiler situat în linia plafonului.

 

Fidel tendințelor actuale, a șasea generație de Espace prezintă proporții potrivite cu cerințele unei lumi în schimbare. Mai compact cu 14 cm, încă se mândrește cu o lungime interioară de 2,48 m (inclusiv al 3-lea rând); puțin mai mult decât la generația actuală. Nu există nicio îndoială, noul Espace are aceeași genetică de succes  cu a predecesorilor săi: oferă o călătorie confortabilă pe distanțe lungi pentru un număr de până la 7 pasageri.

 

Noul Renault Espace va avea premiera mondială la începutul primăverii anului 2023.