• Pe măsură ce Renault dezvăluie treptat noul său Espace, ceea ce vedem acum este interiorul mașinii, prezentându-ne un imens plafon panoramic din sticlă.

 

  • Plafonul imens de sticlă lasă lumina soarelui să pătrundă pe mai mult de 1 m², deoarece se întinde pe 1,33 m în lungime și 84 cm în lățime.

 

  • Renault va prezenta Noul Espace în premieră mondială pe 28 martie 2023, la ora 11:00 (ora României).

 

 

Acesta este ultimul teaser înainte ca Noul Renault Espace să fie dezvăluit integral pe 28 martie 2023.

 

După ce a fost denumit oficial Espace și după dezvăluirea imaginilor exterioare ale SUV-ului spațios cu 5 și 7 locuri, într-un joc de lumini și umbre, Renault aduce acum în lumina reflectoarelor experiența de la bord.

 

A șasea generație Espace rămâne fidelă spiritului predecesorilor săi și continuă să ofere pasagerilor o experiență de condus confortabilă și spațioasă.

 

Una dintre cele mai noi caracteristici ale Noului Renault Espace este plafonul panoramic din sticlă mai mare decât oricare altul de pe piață.

 

Imensul plafon panoramic din sticlă lasă lumina soarelui să pătrundă printr-o suprafață de peste 1 m², deoarece se întinde pe 1,33 m în lungime și 84 cm în lățime, oferind pasagerilor din față, mijloc și spate un interior mai luminos și, prin urmare, o experiență de condus mai plăcută.

 

 

 

SAVE THE DATE


Premieră mondială

NOUL RENAULT ESPACE 

Marți, 28 martie 2023 – 11:00 (ora României)