Noul Renault TRAFIC Combi, în culoarea Carmine Red

Renault prezintă

Noul Renault TRAFIC Combi

Partenerul de călătorie ideal

Noul Renault TRAFIC Combi
  • Noul Renault TRAFIC Combi vedere frontala

Varianta Carmine Red, cu un design mai expresiv

Noul TRAFIC Combi se remarcă printr-un exterior modern, cu partea din față mai expresivă. Grila nouă include linii verticale, care contrastează cu linia orizontală a capotei noi, mai dinamice. Fără îndoială că va atrage atenția.

Ești în față, indiferent de condițiile de deplasare, cu farurile cu LED, în formă C-shape, proiectoarele de ceață cu LED și numeroasele sisteme de asistență pentru șofer. 

Cu siguranță îți va plăcea Noul TRAFIC Combi în culoarea exclusivă pentru lansare, Carmine Red metalizat. Cu noile jante de 17″ te vei face remarcat.

 

Fii la curent cu noutățile Renault

Nerăbdător să descoperi Noul Renault TRAFIC Combi? Completează formularul pentru a fi la curent cu data lansării și pentru a primi detalii despre noul model.

  • Noul Renault TRAFIC Combi vedere interioara

Tehnologia se îmbină cu designul modular

Noul TRAFIC Combi are un habitaclu modern, care îmbină tehnologia, designul și confortul. Panoul orizontal al tabloului de bord se continuă cu panourile ușilor și creează o senzație de spațiu în habitaclu. Volanul, schimbătorul de viteze și comenzile au fost complet reproiectate, pentru a oferi o experiență care te va impresiona. Redescoperă bucuria de a conduce un vehicul cu o echipare interioară completă: încărcător wireless, suport mare pentru pahare, sertar easy life și multe altele. Descoperă bucuria de a călători!

Rămâi conectat în timpul deplasării, cu ajutorul ecranului de 8" echipat cu sistemul multimedia easy link, disponibil în variantele cu sau fără sistem de navigație. Fii atent la drum cu ajutorul tehnologiei replicare pentru smartphone, compatibilă cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Și îmbunătățește experiența, prin intermediul comenzilor vocale și a butoanelor de pe volan.

Habitaclul și-a păstrat configurația modulară și confortul excelent. Poți beneficia de 9 locuri și de un portbagaj generos. Noul TRAFIC Combi dispune de tehnologie optimizată de distribuire a fluxului de aer, pentru un confort absolut, indiferent de configurație.

  • Noul Renault TRAFIC Combi Carmine Red vedere frontala laterala

Siguranță îmbunătățită

Conduci în siguranță, datorită sistemelor de asistență pentru șofer de ultimă generație cu care este echipat Noul TRAFIC Combi. Cruise Control adaptiv, sistemul activ de frânare în situații de urgență (AEBS), avertizarea la părăsirea benzii de deplasare și avertizarea pentru unghiul mort conferă siguranță în timpul deplasării.

Bucură-te de eficiență și confort, cu tehnologia start & stop de la bord și cu o gamă de motorizări care respectă ultimele norme de poluare Euro 6D-Full. Selectează motorizarea potrivită, de 110 și 150 CP, cuplată la o transmisie manuală sau de 150 și 170 CP, cuplată la o transmisie automată EDC. Această transmisie rafinată, cu 6 trepte, permite schimbarea rapidă și lină a treptelor de viteză, pentru o deplasare mai confortabilă.

 

Explorează gama de modele Renault

Gama de vehicule comerciale Renault

Vehicule comerciale ușoare

Explorează gama
Noul Renault TRAFIC SpaceClass

Noul Renault TRAFIC SpaceClass

Află mai multe
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe