SUV urban compact Renault CAPTUR

RENAULT CAPTUR

o nouă personalitate, același Capturrezervă online
preț

design Un model SUV cu linii sportive

Liniile laterale sculptate, aripile atletice, grila mai lată și bara de protecție expresivă definesc aspectul de SUV al modelului Captur. Interiorul generos și motorizările hibride puternice oferă un design captivant pentru călătorii cu stil. 

Captur E-Tech full hybrid

RENAULT CAPTUR E-Tech engineered full hybrid 145 și plug-in hybrid 160

versiune exclusivă nouă

 Captur E-Tech engineered

Disponibil în versiunile E-Tech engineered full hybrid 145 și plug-in hybrid 160

Captur face furori cu noile sale versiuni E-Tech engineered hybrid și plug-in hybrid. Personalitatea sa unică se remarcă prin grila radiatorului și bara de protecție spate cu finisaj negru lucios. Lamela F1® și țevile de eșapament warm titanium subliniază stilul dinamic și sunt în contrast cu exteriorul gri Cassiope*. Partea stângă a vehiculului se remarcă prin sigla E-Tech engineered, iar cea din spate prin sigla E-Tech în culorile negru și auriu.

 

Bucură-te de ce e mai bun din ambele lumi și alege versiunea hibridă potrivită pentru tine. În versiunea plug-in hybrid, poți reduce consumul de carburant cu până la 75%pentru o autonomie de până la 50 km în modul 100% electric2, după ce ai reîncărcat bateria în doar 3 ore la o priză electrică adecvată. În versiunea cu motorizare hibridă, motorul se reîncarcă în timpul deplasării. În oraș, te poți deplasa până la 80%3 din timp în modul electric și te poți bucura de o reducere a consumului de carburant de până la 40%4

află mai multe despre tehnologia E-Tech full hybrid

* disponibil opțional

¹comparativ cu un motor cu ardere internă echivalent

²până la 135km/h

³în ciclul WLTP urban

⁴ în funcție de tipul și versiunea motorului

personalizare

CREEAZĂ UN VEHICUL CARE SĂ TE REPREZINTE

Pășește în lumina reflectoarelor! CAPTUR permite personalizarea atât la interior cât și la exterior.

Exterior SUV CAPTUR

exterior

Plafon, oglinzi exterioare, scuturi. Personalizează designul Captur cu peste 90 de combinații posibile pentru exterior.

Scaune față și spate Captur

interior

Descoperă pachetele de personalizare pentru interior și personalizează-ți habitaclul cu 18 combinații posibile: tablou de bord, tapițerie, ornamente colorate, panouri decorative, cotiere.

Iluminare MULTI-SENSE interior Captur

multi-sense împinge granițele personalizării

3 moduri de condus (Eco, Sport, MySense),  8 setări pentru iluminarea interioară. Personalizează modelul Captur în funcție de preferințele tale, cu ajutorul tehnologiei multi-sense. .

echipamente

Bucură-te de o experiență personalizată

Cu tehnologii moderne și inovatoare, experiența la bord personalizabilă și versatilitatea extraordinară, Captur se adaptează cerințelor tale, pentru a-ți oferi o experiență specială.

Interior Captur, tablou de bord, ecran șofer

tehnologie la bord

Pentru a îmbunătăți experiența la volan fără a afecta siguranța, Captur este echipat cu cele mai noi tehnologii și pregătește calea către condusul autonom. Bucură-te de o călătorie relaxantă!

Interior portocaliu Renault Captur

experiență la bord personalizabilă

Captur se adaptează stilului tău de viață: cabină cu design inteligent, habitaclu spațios și portbagaj generos (maxim 536 l*), banchetă spate rabatabilă, spații de depozitare multiple.


* Standard VDA

versiunea

Noul Captur R.S. Line

Exterior Noul CAPTURR.S. Line

100% Captur, 100% R.S. Line

Captur R.S. Line își dezvăluie profilul atletic, cu celebra siglă R.S. Line ... Lama aerodinamică din față, spoilerul spate special și jantele specifice de 18” evidențiază designul sportiv. Observă detaliile interioare! Pedalier metalic, volan special și tapițerie cu o cusătură roșie, ornamente cu efect fibră de carbon... CapturR.S. Line se va face remarcat cu siguranță. La fel ca și tine!

CAPTUR R.S. Line
CAPTUR R.S. Line

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap
background

folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă

estimează și solicită evaluareimage