Sistem radio Connect R&GO

Utilizează comenzile aplicației pentru mobil R&GO!

 

Mai jos găsești informații despre dotări, funcții, servicii, actualizări, compatibilitate.

Extensia tabloului de bord

Extensia tabloului de bord

Bucură-te de o adevărată extensie a tabloului de bord. Aici vei găsi informații legate de consumul curent de carburant și un afișaj secundar al turometrului.

Răspunde la apeluri în siguranță deplină!

Răspunde la apeluri în siguranță deplină!

Efectuează și primește apeluri în timpul deplasării, utilizând interfața intuitivă.

Începe să conduci eco!

Începe să conduci eco!

Adoptă un stil de condusECO2 cu ajutorul widgetului privind stilul de condus și distribuie prietenilor scorul pe Facebook, Twitter sau prin e-mail.

WAZE

WAZE

Personalizează interfața: ora sosirii, distanța până la destinație, indicațiile de drum. Descoperă toate informațiile de pe WAZE într-un widget R&Go!

Vezi cât de ecologic ai condus

Vezi cât de ecologic ai condus

La sfârșitul călătoriei, accesează cu ușurință raportul de condus ECO. Vezi zonele în care ai condus cel mai ecologic și economic, cu ajutorul hărților ECO. De asemenea, poți vedea cât carburant ai economisit conducând ecologic, dacă este activat butonul ECO al vehiculului.

Mai multe surse multimedia R&Go

Mai multe surse multimedia R&Go

Beneficiază de mii de posturi radio online!  Ascultă muzică de pe telefon, de pe dispozitivul USB sau controlează direct radioul, de pe un singur ecran.

De asemenea, poți utiliza funcția „Song ID” de recunoaștere a unei melodii, pentru a afla totul despre melodia pe care o asculți.

Găsește ușor locul în care ai parcat vehiculul

Găsește ușor locul în care ai parcat vehiculul

Nu mai pierde timpul căutând prin parcare vehiculul! Aplicația R&Go te va conduce la acesta.

 

Monitorizează starea pneurilor

Monitorizează starea pneurilor

Consultă starea generală a pneurilor (sau detaliile fiecărui pneu*) folosind aplicația R&Go pentru mobil. Dacă unul sau mai multe pneuri au probleme, apare o fereastră pop-up care îți recomandă să verifici pneurile. 

 

* În funcție de autovehicul.

Cu ajutorul R&G, calendarul se actualizează singur

Cu ajutorul R&G, calendarul se actualizează singur

Consultă evenimentele din calendar cu ajutorul R&Go și proiectează cu ușurință un traseu până la locația următoarei întâlniri.

  • R&Go - Renault Easy Connect

Aplicația R&GO

Disponibilă pentru Android și iOS, R&Go este o aplicație practică și inteligentă, dezvoltată pentru a se integra perfect pe vehiculele Renault. Interfața cu 6 butoane - telefon, multimedia vehicul și navigație - îți permite să descoperi o nouă modalitate de utilizare a smartphone-ului/tabletei împreună cu vehiculul Renault, pentru a accesa toate funcțiile telefonului și vehiculului într-un mod ergonomic și intuitiv.

Descarcă din Google PlayDescarcă din App Store
  • Asistență Renault - Renault EASYCONNECT

Asistență Renault la un clic distanță

În cazul unei defecțiuni, R&Go te va conecta la Renault Assistance. 

Toate răspunsurile la întrebările tale despre radioul R&Go Connect

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe