După Clio E-TECH Hybrid, Captur și Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid, Renault își extinde gama hibridă cu sosirea a trei vehicule noi echipate cu această tehnologie inovatoare. Introducerea micro-hibridizării de 12V pe Arkana și Captur completează gama de motoare, oferind toate versiunile posibile de electrificare pentru a satisface orice nevoie, rămânând în același timp accesibile. Pionier și lider în vehiculele electrice de mai bine de 10 ani și cu experiența sa în Formula 1, Renault a dobândit expertiza care îi permite astăzi să ofere trenuri de propulsie hibride dinamice și eficiente pe o gamă mai largă de vehicule, acolo unde piața auto este în plină dezvoltare.

  • Noul Renault Arkana E-TECH Hybrid: modelul SUV coupé non-conformist ajunge în Europa. Arkana oferă acum un motor E-TECH Hybrid şi multă tehnologie.
  • Renault Captur E-TECH Hybrid: Modelul referință în SUV-urile urbane este, de asemenea, echipat cu motorul E-TECH Hybrid, în plus față de versiunea E-TECH Plug-in Hybrid deja lansată.
  • Noul Arkana și Noul Captur inaugurează, pe lângă versiunea full hybrid, o soluție de micro-hibridizare de 12V pe motoarele 1.3 TCe 140 și 160 pe benzină, o premieră pentru marca Renault.
  • Model emblematic în ultimii 25 de ani, Noul Megane a primit o nouă viață cu un design modernizat, echipamente noi și tehnologie la cel mai înalt nivel.
  • După versiunea Estate, Megane hatchback adoptă motorul E-TECH Plug-in Hybrid.
  • După Clio, Megane și Arkana, versiunea R.S. Line este disponibilă si pe Captur.

TEHNOLOGIA E-TECH

Dezvoltată și brevetată de Renault Engineering, tehnologia E-TECH Hybrid combină două motoare electrice, o cutie de viteze inovatoare tip dog-clutch și un motor cu ardere internă. Pe E-TECH Plug-in Hybrid, bateria oferă o capacitate crescută pentru a maximiza și mai mult conducerea electrică inutilizarea zilnică.

 

Tehnologia hibridă disponibilă în gama Renault face posibilă:

 

  • Până la 80% din conducerea electrică în oraș și până la 40% consum mai mic cu un motor E-TECHHybrid.
  • Până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP și plăcerea puterii electrice de până la 135 km / hpe un motor E-TECH plug-in Hybrid.

 

Tehnologia Renault E-TECH oferă toate avantajele motorului electric: pornire silențioasă și regenerarea bateriei în timpul decelerării și frânării pentru plăcerea pură la volan

NOUL RENAULT ARKANA E-TECH HYBRID

Renault continuă să-și extindă gama cu sosirea în Europa a unui nou concept de vehicul: SUV-ulcoupé. Renault Arkana oferă un habitaclu cu tehnologie de ultimă oră și un spațiu interior generos pentrua acomoda familii și obiectele voluminoase ce trebuie încărcate.

 

Renault Arkana oferă un nou model hibrid cu motorul E-TECH Hybrid de 140 CP și baterie de 1.2kWh(230V). O soluție de micro-hibridizare de 12V pe motoarele 1.3 TCe 140 și 160 completează această ofertă.

NOUL RENAULT CAPTUR E-TECH HYBRID

Referință tehnologică și conectată pentru SUV-urile urbane, lider de piață pe segmentul său înEuropa, Renault Captur vine acum cu un motor E-TECH Hybrid care completează versiunea E-TECHPlug-In Hybrid. Acest motor oferă o reacție excelentă datorită unei baterii de 1,2 kWh și a unei putericombinate de 140 CP. În timpul utilizării, clientul se va bucura de o plăcere maximă de condus și de un consum redus, fără a fi necesară reîncărcarea.

 

O soluție de micro-hibridizare de 12V este, de asemenea, introdusă pe motoarele pe benzină de 1,3Tce, oferind încă o data modelului Captur cea mai complexă gamă electrificată din segment.

 

Renault Captur beneficiază acum de o versiune R.S.Line. Aceasta vine cu un design special, barede protecție față și spate reproiectate, o linie frontală specifica F1 și jante din aliaj in exclusivitate. Îninterior, beneficiază de un plafon de culoare neagră, tapițerie specifică, un volan cu inserții roșii, finisajetip ¨carbon¨ și o pedală din aluminiu. Acest finisaj de top oferă o ambianță sportivă cu atribute unice, indiferent de motorul ales.

NOUL MEGANE HATCH E-TECH PLUG-IN HYBRID

Noul Megane beneficiază de o restilizare recentă care oferă un interior redesenat, mai ergonomic șimodernizat, precum și cele mai bune tehnologii în ceea ce privește conectivitatea, multimedia și asistenta la conducere.

 

După versiunea Estate, noul Megane hatcback vine acum cu motorul E-TECH Plug-in Hybrid,combinând avantajele și senzațiile speciale oferite de puterea electrică, fără a compromite autonomia. Dezvoltând 160 CP, această tehnologie are o baterie cu o capacitate de 9,8 kWh (400V) și o autonomiede până la 50 de kilometri pe un ciclu combinat (WLTP) și până la 65 de kilometri pe un ciclu urban(WLTP City).

 

Renault Arkana E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Hybrid și Megane E-TECH Plug-In Hybrid vor fi comercializate în Europa în prima jumătate a anului 2021.

Despre Renault

Producător auto din 1898, Grupul Renault este un grup internațional prezent în 134 de țări, care a vândut aproape 3,8milioane de vehicule în 2019. Astăzi are peste 180.000 de angajați, 40 de fabrici și 12.700 de puncte de vânzare înîntreaga lume. Pentru a face față provocărilor tehnologice majore ale viitorului și a-și continua strategia de creștere profitabilă, Grupul se bazează pe dezvoltarea sa internațională. Se bazează pe caracterul complementar al celor cincimărci ale sale (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și LADA), vehiculul electric și alianța sa cu Nissan și Mitsubishi Motors. Cu o echipă 100% Renault implicată în campionatul mondial de Formula 1 din 2016, marca este implicată în sportul cu motor, un adevărat vector de inovație și notorietate.