Presa va putea descoperi în zilele de 3 și 4 martie 2020 noutățile mărcilor Renault, Dacia și Alpine

Boulogne-Billancourt, 19 februarie 2020

  • Pionier și lider al mobilității electrice, Renault va prezenta, în premieră mondială, concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra viitorului mobilității auto. 
  • Noul Twingo Z.E. și Noul Megane Estate E-TECH Plug-in vor fi dezvăluite pentru prima oară publicului: două modele simbol ale unei noi etape în ofensiva electrică a Renault.
  • O nouă revoluție pentru Dacia, care adoptă motorizarea electrică! Marca va prezenta în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață: vă dăm întâlnire pe 3 martie 2020 la ora 08.00 la standul mărcii. 
  • Dacia va expune totodată noua sa motorizare ECO-G și o serie limitată « Anniversaire » pentru a sărbători 15 ani de prezență comercială pe piața europeană. 
  • Conferință de presă Alpine pe 3 martie 2020 la ora 11.30 : marca va prezenta la standul său două serii limitate și A110 SportsX, exercițiul de stil dezvăluit la Festivalul Internațional al Automobilului în luna ianuarie.

Renault: mobilitatea electrică pentru toți

Renault va dezvălui concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra mobilității auto de mâine. Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și obiceiurile de utilizare ale fiecărui client. El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori. 

 

Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, Noul Twingo Z.E.

 

Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault își pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur și Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva. 

 

Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020. 

 

O sesiune de întrebări-răspunsuri despre electrificarea gamei Renault va avea loc pe 3 martie la ora 15 :15 la standul mărcii (număr de locuri limitate, acces doar pe bază de invitație). 

Dacia prezintă cel mai accesibil automobil de oraș 100 % electric de pe piață

Dacia deschide un nou capitol al evoluției sale, abordând segmentul vehiculelor electrice! Standul mărcii va expune astfel, în premieră, un show-car 100% electric. O revoluție în gama Dacia, care profită de experiența de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilității electrice.

 

Singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât și pe GPL, denumită ECO-G, Dacia va prezenta noua motorizare TCe 100 ECO-G. Pentru a marca 15 ani de prezență comercială în Europa, Dacia va expune totodată seria limitată Anniversaire.

 

Vă dăm întâlnire pe 3 martie la ora 08 :00 (standul Dacia, Hala 4) pentru a vă încărca bateriile și pentru a descoperi în avanpremieră primul vehicul de oraș 100% electric al mărcii Dacia. 

Alpine: două serii limitate și o nouă interpretare a sportivității

Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110.

 

Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX. Acest exercițiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design și inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită și supraînălțată – și în special din vehiculul A110 câștigător al raliului Monte Carlo în 1973.  

 

Vă dăm întâlnire pe 3 martie la ora 11 :30 la standul Alpine pentru o conferință de presă susținută de Patrick Marinoff, Director General Alpine și Antony Villain, Director Design Alpine.