• 36 de vehicule electrificate și alte 8 vehicule termice vor asigura transportul artiștilor care aduc magia la Cluj
  • Arkana E-TECH Hybrid RS Line, primul SUV coupé al mărcii, este vedeta standului Renault
  • Participanții la festival beneficiază de o zonă special creată pentru relaxare și socializare – RENAULT X-PERIENCE AREA

În perioada 9-12 septembrie, Renault este partenerul oficial de mobilitate al festivalului Untold. Flota de 44 de mașini este formată în principal din vehicule electrificate – ZOE, Arkana E-TECH Hybrid, Arkana mild hybrid, Captur Plug-In Hybrid. De asemenea include și un număr de 8 vehicule termice: Koleos, Trafic și Master, dotate cu tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește conectivitatea și sistemele de asistență la condus. Toate acestea vor asigura transportul artiștilor care vor aduce magia pe scenele celui mai mare festival de muzică din România. 

 

În centrul distracției, va sta noul Renault Arkana E-TECH Hybrid RS Line – primul SUV coupé din istoria mărcii și primul din segmentul mainstream. Vehiculul poate fi descoperit de către public nu doar pe durata festivalului, ci și în cele 3 experiențe de condus de câte un week-end oferite ca premiu în timpul  evenimentului și care vor putea fi derulate până în luna noiembrie. Mașina va fi expusă în zona aflată în proximitatea scenei Nostalgia, într-un set-up cu totul nou, special creat pentru festival, si care evocă noua identitate de brand Renault - Nouvelle Vague

 

În vecinătatea acestei zone, Renault a pregătit un spațiu de relaxare și socializare – RENAULT X-PERIENCE AREA, în care iubitorii de selfie-uri sau pur și simplu de fotografie pot profita de jocurile de linii, lumini și oglinzi din standul Renault și crea imagini inedite de la festival. Iar dacă, după atâtea poze și video create de festivalieri, cineva rămâne fără baterie, Renault, pionier recunoscut în mobilitatea electrică, oferă stații de încărcare. Pentru telefoane.

DESPRE UNTOLD

Unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, Untold Festival își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Ediția din acest an vine cu o nouă poveste magică la care echipa UNTOLD lucrează de mai bine de 1 an. Printre artiștii confirmați se numără: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Afrojack, Alok, Lost Frequencies, DJ Snake, Benny Benassi, Martin Solveig, Quintino, Parov Stelar, The Script, cât și rapper-ul american Tyga și DJ-ul belgian Amelie Lens - aflați pentru prima dată în România.