O veste foarte bună pentru fani: Renault Arkana vine în Europa! SUV-ul Coupe sportiv și dinamic al mărcii Renault vine pe piața europeană echipat din plin cu tehnologie, într-o versiune HYBRID E-TECH și una R.S. Line cu un design și mai dinamic şi distinctiv.

  • Noul Renault Arkana, modelul SUV Coupé original al Grupului, vine în Europa echipat cu opropulsie hibridă
  • Cu o personalitate puternică, Noul Renault Arkana combină plăcerea de a conduce, confortul,spațiul generos și stilul distinctiv
  • O ofertă hibridă multiplă, o premieră în segmentul său: motor E-TECH Hybrid de 140 CP șidouă motoare pe benzină (TCe 140 și TCe 160) cu sistem micro-hibrid de 12V.
  • O versiune R.S. Line specifică pentru un aspect mai sportiv și mai dinamic.• Noul Renault Arkana va fi lansat în prima jumătate a anului 2021.

Combinând fluiditatea, eleganța și robustețea, Noul Renault Arkana sfidează codurile tradiționale ale pieței SUVurilor din Europa, cu un design rezervat până acum vehiculelor din segmentul premium. O premieră pentru unproducător generalist! Această nouă ofertă, care completează gama compactă Renault (Mégane şi Kadjar), vaface parte dintr-o piață a SUV-urilor în creștere rapidă la nivel mondial.

Interiorul Noului Renault Arkana se adresează deopotrivă şi familiilor, atât prin spațiul oferit, cât și prin volumulgeneros de încărcare. Echipat cu una dintre cele mai mari suprafețe de afișare din categoria sa, prin cele douăecrane de care dispune, Noul Renault Arkana are o planșă de bord care beneficiază din plin de tehnologie carepune accentul pe calitate și confort.

Noul Renault Arkana este echipat cu o ofertă hibridă unică în segmentul său, cu motorul E-TECH Hybrid 140 CPși 1.3 TCe 140 și TCe 160 cu sistem micro-hibrid de 12V. Tehnologia E-TECH Hybrid, care echipează deja Clioşi Captur, este o inovație Renault care a făcut obiectul a peste 150 de brevete și se bazează pe experiențaGrupului în vehicule electrice și F1.

Noul Renault Arkana va fi lansat în Europa în prima jumătate a anului 2021.

Despre Renault

Renault, cel mai important brand auto francez la nivel mondial, este prezent în 134 de țări, cuaproape 12.000 de puncte de vânzare și, de peste 120 de ani, le face clienților viața mai ușoară. În proiectarea de mașini atractive cu identitate bine conturată, conducând piațaeuropeană a vehiculelor electrice și urmărindu-și angajamentul în motorsport, marca Renault este alimentată de pasiune în fiecare zi.