Piese de origine

Piese de origine Renault România

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei constructorului, piesele de origine Renault au fost proiectate pentru a trece cu succes testele de conformitate efectuate în laboratoarele și centrele de testare Renault.

 

Prin reunirea cunoștintelor și valorilor specifice mărcii, piesele de origine Renault sunt concepute pentru a garanta păstrarea caracteristicilor de origine ale vehiculelor Renault.

Vrei să afli mai multe?

Siguranță

 

În fiecare an au loc 350 de crash teste și aproximativ 4500 de teste virtuale pentru testarea performantei și flexibilitatii pieselor, precum și pentru îmbunătățirea siguranței active și pasive a vehiculelor Renault.

 

Inovație

 

Cu 700 de brevete depuse în fiecare an, Renault se bazează pe tehnologia sa, astfel echipează vehiculele cu cele mai performante materiale pentru a îmbunătăți continuu calitatea pieselor sale de origine.

Calitate

 

600 de ingineri și tehnicieni veghează la selectarea materialelor, la procesul de fabricație și la realizarea de teste pentru a ameliora calitatea pieselor de origine Renault.

 

Mediul

 

Renault veghează permanent pentru a găsi soluții privind integrarea unor materiale reciclabile în realizarea pieselor sale.

plăcuțe de frână

Am testat pe un banc dinamometric un set de plăcuțe de frână de origine și un set de plăcuțe contrafăcute, iar rezultatele au fost următoarele:

  • în urma testelor, plăcuțele de frână de origine prezintă cele mai bune rezultate pentru fiecare indicator luat în calcul, fără nici un eșec;
  • plăcuțele de frână originale sunt mai durabile, se uzează uniform, fără nici o pierdere a materialului de fricțiune.

Link-uri utile