Ce ar trebui să fac dacă îmi vând mașina?
Dacă îți vinzi vehiculul, nu uita să-ți ștergi datele.
Trebuie doar să resetezi sistemul multimedia din profilul de administrator (primul cont creat la bordul vehiculului), urmând pașii de mai jos:
- Din modul Vehicul, accesează Setări, apoi Sistem și, în final, Opțiuni de resetare;
- Apasă pe Revenire la setările din fabrică, apoi pe Resetare și restabilești sistemul la configurația din fabrică.
Nu uita să ștergi vehiculul și din contul My Renault, urmând instrucțiunile de mai jos:
- Conectează-te la contul My Renault;
- Selectează vehiculul respectiv din garajul virtual;
- Apasă pe Șterge acest vehicul și menționează că ai vândut vehiculul.
În cele din urmă, reamintește-i noului cumpărător de perioada gratuită rămasă (disponibilă în contul tău la My Renault, în secțiunea „Contracte”).