Vreau să-mi vând mașina, care este echipată cu sistemul R-LINK 2. Ce ar trebui să fac în legătură cu serviciile mele conectate?
Pentru a-ți pregăti mașina în vederea revânzării, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:
PASUL 1: Elimină mașina din contul tău My Renault direct din aplicația My Renault.
Notă: Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți secțiunea noastră de întrebări frecvente „Cum îmi pot elimina mașina din aplicația My Renault?”.
PASUL 2: Efectuezi o resetare R-LINK 2 a sistemului de pe placă pentru a șterge toate datele personale.
De pe ecranul tău:
- Atinge butonul de meniu pentru a deschide meniul principal;
- Atinge pictograma „Sistem”;
- În meniul „Sistem”, atinge săgeata spre dreapta și caută pictograma pentru a restabili setările implicite;
- Atinge pictograma pentru a începe procesul de resetare.
Notă: Resetarea sistemului va șterge toate datele personale stocate pe acesta (destinațiile anterioare, posturile de radio memorate, dispozitivele conectate prin Bluetooth etc.).
Mașina ta este acum gata de vânzare.