Când îmi voi vinde mașina, noul proprietar va putea continua să folosească aplicațiile descărcate?
Atunci când îți vinzi autovehiculul, îți recomandăm cu tărie să resetezi sistemul multimedia de pe ecranul central al autovehiculului sau să elimini autovehiculul din garajul din aplicația My Renault (motiv: vânzare sau scoatere din uz), pentru a te exonera de orice răspundere legată de conexiunea la internet din mașină. Până când noul proprietar nu își va asuma responsabilitatea pentru conexiunea la internet din mașină, nu va fi posibilă utilizarea aplicațiilor descărcate în mașină. Dacă perioada de probă gratuită pentru serviciile conectate nu a expirat, noul proprietar trebuie să-și verifice identitatea în contul său My Renault și să-și asume responsabilitatea pentru conexiunea la internet pentru a putea utiliza aplicațiile descărcate.