Ce se întâmplă dacă vând vehiculul?
Dacă vinzi vehiculul, nu uita să-ți ștergi datele. Trebuie doar să resetezi sistemul multimedia din profilul de administrator (primul cont creat la bordul vehiculului), urmând pașii de mai jos:
- Din meniul vehiculului, accesează Setări, apoi Sistem și la final opțiunea de Resetare.
- Apasă pe Revenire la setările din fabrică, apoi pe Resetare și restabilești sistemul la configurația din fabrică.
Nu uita să ștergi vehiculul și din contul My Renault, urmând instrucțiunile de mai jos:
- Conectează-te la contul My Renault.
- Selectează vehiculul respectiv din garajul virtual.
- Apasă Șterge acest vehicul.