Cum îmi gestionez serviciile conectate dacă îmi vând mașina?
Atunci când vinzi autovehiculul, trebuie să:
- Aduci la cunoștință noului proprietar perioada gratuită rămasă (disponibilă în spațiul tău My Renault, în secțiunea „Contracte”);
- Ștergeți datele din vehicul prin resetarea sistemului multimedia. Pentru aceasta, urmează instrucțiunile din manualul de utilizare al sistemului multimedia;
- Elimină vehiculul din contul tău My Renault și declară-l vândut.