Informații pentru clienți

Te așteptăm la agenții și reparatorii Renault, cu respectarea unor reguli simple de igienă și siguranță.

 

La Renault avem deschise showroom-urile și atelierele și suntem întotdeauna gata să te ajutăm. Este posibil însă ca anumiți parteneri de service să fie închiși temporar sau să aibă programe de lucru reduse. În acest caz, te rugăm să contactezi reparatorul autorizat Renault și să vizitezi pagina web pentru programele de lucru actualizate.

 

În același timp, facem tot posibilul să asigurăm sănătatea atât a clienților cât și a personalului agenților și reparatorilor, prin urmare urmărim îndeaproape evoluția COVID-19, cerințele și recomandările autorităților.

 

Pentru noi este important ca tu să te poți deplasa în siguranță, motiv pentru care am inițiat o serie de măsuri pentru a asigura siguranța ta și a colegilor noștri.

Precauții generale cu privire la Covid-19 în rețelele Renault

diverse icon-uri specifice covid 19 retelele renault oameni cu masca distantare

 • Curățăm și dezinfectăm frecvent birourile, mânerele ușilor, toaletele, POS-urile, mașinile expuse.
 • Acordăm o importanță sporită igienei personale a tuturor angajaților noștri și urmărim implementarea standardelor sanitare.
 • Respectăm recomandările autorităților pentru păstrarea distanței - în zonele de expunere și zonele de așteptare. Îți solicităm și ție să respecți distanța minimă necesară.
 • Agenții și reparatorii noștri fac tot posibilul să se asigure că niciun angajat nu prezintă simptome de boală.


Dacă prezinți simptome precum tuse, febră etc. te rugăm să amâni vizita. În acest timp, poți ține legătura cu noi prin telefon, e-mail, aplicații mobile.  

Caută un agent Renault

Precauții generale cu privire la Covid-19 în atelierele Renault

Pentru a evita situațiile în care se poate produce aglomerație, insistăm ca intrarea în service să se facă pe bază de programare în prealabil. Astfel, asigurăm un mediu cât mai sigur fiecărui client.

 

Întregul personal service folosește mănuși de unică folosință și măști de protecție. Materialele, respectiv uneltele folosite vor fi dezinfectate după fiecare utilizare. Fiecare post de lucru va fi dezinfectat de cel puțin două ori pe zi, la începerea și la terminarea schimbului de lucru.

 

Facem tot posibilul să îți preluăm și să îți predăm mașina în aer liber, respectând distanța minimă necesară între persoane. La preluare, cheile/cardul se dezinfectează și se adaugă în aceeași folie cu documentele necesare.

 

Vehiculele sunt dezinfectate și protejate înaintea fiecărei intervenții. Aplicăm protecții pe volan, schimbătorul de viteze, frâna de mână, scaunul șoferului, etc. pentru a evita contactul direct cu zonele expuse. După intervenție, igienizăm zonele de contact, atât în interiorul cât și în exteriorul mașinii.

 

Depunem eforturi să menținem frecvent dezinfectate toate zonele comune din atelierele service (toalete, sala așteptare, casierie, zona ITP).

Programează-te în serviceProgram Reparatori Autorizați
precautii generale service renault

Precauții generale cu privire la Covid-19 în showroom-urile Renault

precautii generale showroom renault

 • Poți opta pentru achiziția unei mașini din stoc, beneficiind astfel de o livrare rapidă.
 • Mașinile expuse sunt igienizate periodic, de câte ori este nevoie.
 • Vânzătorii noștri folosesc materiale de protecție individuală (măști de protecție, mănuși de unică folosință) și te vor întâmpina fără să dea mâna, păstrând astfel distanța necesară. 
 • Am amenajat și marcat birourile de așa manieră încât să asigurăm permanent păstrarea distanței și evitarea contactului fizic direct.
 • Poți obține informații privind prețurile, promoțiile, termenele de livrare etc. inclusiv telefonic, prin e-mail sau folosind aplicații mobile.
 • La livrare, fiecare mașină este atent igienizată. De asemenea, poți opta și pentru serviciul de livrare la domiciliu, mașina fiind livrată la adresa indicată (te rugăm verifici disponibilitatea acestui serviciu pentru adresa de livrare dorită).
 • Achiziția unei mașini noi o poți face și online, având posibilitatea de a alege mașina dorită, de a o plăti și de a-ți fi livrată la domiciliu fără să fie nevoie să te deplasezi.
Contactează un agent Renault

Comandă o mașină online cu livrare la tine acasă

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe