Noul Renault KANGOO Van și Noul Renault EXPRESS Van

Furgoneta potrivită afacerii tale! În curând în rețeaua profesioniștilor Renault Pro+.

Noul KANGOO Van - și Noul EXPRESS Van - Vehicule comerciale ușoare
Noul KANGOO Van - Vehicul potrivit pentru afacerea ta
Noul EXPRESS Van - Vehicul comercial potrivit activităților zilnice

Noul KANGOO Van

  • Noul KANGOO Van - Easy Side Access

Inovațiile cele mai potrivite pentru afacerea ta

Trebuie să faci o livrare în centrul orașului? Găsirea locului de parcare ideal nu este ușoară! Pentru a-ți ușura activitatea zilnică, Noul KANGOO Van are cea mai mare ușă laterală de pe piață (easy side access), care permite accesarea ușoară a spațiului de încărcare, indiferent de restricțiile de parcare. Cu 1,4 m, Noul KANGOO Van dispune de o lungime de încărcare pe laterală dublă! Datorită galeriei interioare retractabile (easy inside gallery), poți transporta obiecte lungi și înalte și îți poți optimiza modul de lucru.

  • Noul KANGOO Van - sistem multimedia EASY LINK

Un design reinventat

Siluetă atletică, pasaje de roată sculptate, parte față reproiectată, ornamente cromate etc. Noul KANGOO Van se remarcă printr-un design exterior și mai robust. Interiorul se remarcă printr-un spațiu modern și confortabil. Noul KANGOO Van dispune de o planșă de bord cu diverse compartimente de depozitare, scaune reproiectate, sistem multimedia easy link ce poate fi accesat cu ajutorul ecranului central cu diagonala de 8" și sisteme moderne de asistență pentru șofer. 

Noul EXPRESS Van

  • Noul EXPRESS Van - Vehicul comercial pentru ușurarea activităților zilnice

Eficiență pentru afacerea ta

Robust și accesibil, Noul EXPRESS Van este partenerul ideal în derularea activităților zilnice. Panoul despărțitor rotativ îți permite să beneficiezi de un volum util maxim de 3,7 m3. În plus, în cazul echipării cu panou despărțitor fix, Noul EXPRESS Van are o lungime de încărcare de 1,91 m, un volum util generos, de 3,3 m3 și un raport foarte bun între lungimea utilă și lungimea totală, din această clasă.

  • Noul EXPRESS Van - Sistem multimedia EASY LINK

Tehnologii moderne

Interiorul său ergonomic, alături de compartimentele de depozitare generoase (48 l) și scaunele mai robuste, asigură o experiență la bord plăcută și confortabilă. Sistemul multimedia easy link permite conectarea ușoară a telefonului, pentru a regăsi toate informațiile pe ecranul central cu diagonala de 8" al modelului EXPRESS Van. Utilizează în timpul deplasării sistemele de asistență pentru șofer, care ușurează manevrele și îmbunătățesc siguranța. 

Cât aștepți...

Gama de vehicule comerciale Renault

Vehiculele comerciale Renault

Avem vehiculul potrivit pentru tine...

Descoperă
Vehiculele Renault pentru pasageri

Vehiculele Renault pentru pasageri

Sedan, modele de oraș, MPV, SUV...Află mai multe fespre gama de vehicule Renault pentru pasageri

Află mai multe
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe