Noul Renault KANGOO Van

Furgoneta potrivită afacerii tale! În curând în rețeaua profesioniștilor Renault Pro+.

Noul KANGOO Van - Vehicul potrivit pentru afacerea ta

Noul KANGOO Van

  • Noul KANGOO Van - Easy Side Access

inovațiile cele mai potrivite pentru afacerea ta

Trebuie să faci o livrare în centrul orașului? Găsirea locului de parcare ideal nu este ușoară! Pentru a-ți ușura activitatea zilnică, Noul KANGOO Van are cea mai mare ușă laterală de pe piață (easy side access), care permite accesarea ușoară a spațiului de încărcare, indiferent de restricțiile de parcare. Cu 1,4 m, Noul KANGOO Van dispune de o lungime de încărcare pe laterală dublă! Datorită galeriei interioare retractabile (easy inside gallery), poți transporta obiecte lungi și înalte și îți poți optimiza modul de lucru.

  • Noul KANGOO Van - sistem multimedia EASY LINK

un design reinventat

Siluetă atletică, pasaje de roată sculptate, parte față reproiectată, ornamente cromate etc. Noul KANGOO Van se remarcă printr-un design exterior și mai robust. Interiorul se remarcă printr-un spațiu modern și confortabil. Noul KANGOO Van dispune de o planșă de bord cu diverse compartimente de depozitare, scaune reproiectate, sistem multimedia easy link ce poate fi accesat cu ajutorul ecranului central cu diagonala de 8" și sisteme moderne de asistență pentru șofer. 

cât aștepți...

Gama de vehicule comerciale Renault

vehiculele comerciale Renault

Avem vehiculul potrivit pentru tine...

descoperă
Vehiculele Renault pentru pasageri

vehiculele Renault pentru pasageri

Sedan, modele de oraș, MPV, SUV...Află mai multe fespre gama de vehicule Renault pentru pasageri

află mai multe
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe