Echipamente Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E. - Partea frontală

Descoperă universul electrizant al noului Renault KANGOO Z.E.

Te bucuri de toate beneficiile clasicului model KANGOO, la care se adaugă avantajele unui motor electric. Este complet modular și îți pune la dispoziție o capacitate de încărcare de 4,6 m³, cu o sarcină utilă de 650 kg.

Renault KANGOO Z.E. Interior

Scaun rabatabil pentru pasagerul din față

Creează și mai mult spațiu: scaunul pasagerului față se poate rabata complet, iar plasa despărțitoare poate fi
mutată. Astfel, vei obține un spațiu de încărcare cu o lungime de 2,5 m pentru noul KANGOO Z.E., respectiv 2,89 m pentru noul KANGOO Z.E. Maxi.

Renault KANGOO Z.E. Portiere

Portieră laterală glisantă

Acces facil la zona de încărcarePortiera glisantă este extrem de practică și îți permite să încarci și să descarci echipamentele mai rapid. Pentru a ușura și mai mult încărcarea, poți opta pentru 2 portiere laterale glisante.

Trapă de pavilion glisantă

Trapa de pavilion glisantă cu dimensiunile de 47 cm x 1 m îți permite să transporți obiecte lungi în poziție verticală pentru a câștiga mai mult spațiu.

  • KANGOO Z.E. - Spații de depozitare

Spații de depozitare

Bordul include un spațiu ușor accesibil pentru caiete A4 și alte obiecte mici. În torpedoul de 15 L încape chiar și un laptop. Raftul spațios de deasupra parbrizului oferă un spațiu de depozitare amplu, iar cotiera centrală include un alt spațiu, suficient de mare pentru o sticlă de 1,5 L.

Renault KANGOO Z.E. Interior

Pilot automat și limitator de viteză

Faci o călătorie lungă pe autostradă? Poți selecta o viteză de deplasare constantă sau o viteză maximă și conduci fără griji.

Renault KANGOO Z.E. Cameră retrovizoare

Cameră retrovizoare

Imaginea este afișată pe oglinda interioară sau pe ecranul sistemului de navigație, așa că te poți bucura de vizibilitate excelentă a întregii zone posterioare.

Renault KANGOO Z.E. Senzori de parcare spate

Senzori de parcare spate

Senzorii de parcare din spate te avertizează cu privire la eventualele obstacole printr-o serie de semnale sonore.

Cutie de viteze automată

Pentru un nivel maxim de confort, KANGOO Z.E. este echipat cu o cutie de viteze automată. Grație caracterului său flexibil și silențios, vei descoperi plăcerea inegalabilă de a conduce relaxat.

Renault KANGOO Z.E. - Senzori de ploaie și lumină

Senzori de ploaie și lumină

KANGOO Z.E. este dotat cu senzori inteligenți care acționează farurile și ștergătoarele de parbriz în mod automat. 

Renault KANGOO Z.E. - Interior

Portbagaj de pavilion

Raftul suspendat deasupra parbrizului oferă un spațiu de
depozitare amplu. 

Renault KANGOO Z.E. Interior

Protecția pasagerilor

Airbaguri frontale și laterale, centuri de siguranță cu elemente de pretensionare și limitatoare de rezistență, sistem antialunecare de pe scaun pentru scaunele din față... Indiferent de nivelul de echipare, KANGOO Z.E. îți oferă cele mai noi și mai performante sisteme de siguranță de pe piață. 

Renault KANGOO Z.E. Sistemul electronic de control al stabilității (ESP)

Sistemul electronic de control al stabilității (ESP)

Te bucuri de o călătorie relaxantă de fiecare dată. Renault KANGOO Z.E. este echipat cu ESP (sistem electronic de control al stabilității) de ultimă generație, care combină 3 tehnologii avansate: ASR (sistem de control al tracțiunii), corectarea virajului și asistență la pornirea din rampă. 

Renault KANGOO Z.E. Asistență la pornirea din rampă

Asistență la pornirea din rampă

Ca dotare standard pentru KANGOO Z.E., sistemul de asistență la pornirea din rampă îți permite să demarezi normal, chiar și pe o pantă abruptă.

KANGOO Z.E. Multimedia

Telefon

R-LINK Evolution îți permite să utilizezi telefonul în mod simplu și în siguranță! În timpul staționării, poți introduce direct numărul sau poți căuta în agendă folosind ecranul tactil. În mers, poți folosi funcția de comandă vocală. Nu trebuie decât să pronunți numele persoanei apelate. 

KANGOO Z.E. Ecranul de navigație

Navigație

Profită de sistemul de navigație TomTom cu conectare online și serviciile sale LIVE, precum TomTom Traffic, cel mai bun sistem de informații din trafic în timp real.

Z.E. Trip, care se poate accesa prin intermediul sistemului R-LINK, îți permite să identifici cele mai apropiate puncte de încărcare. Și poți chiar să verifici disponibilitatea acestora în timp real.

Renault KANGOO Z.E. Servicii conectate Z.E.

Servicii conectate Z.E.

Pachetul MY Z.E. Connect pentru R-LINK Evolution îți permite să consulți gratuit informații online legate de încărcarea noului KANGOO Z.E.

MY Z.E. Inter@ctive îți permite să programezi de la distanță încărcarea
bateriei. O metodă utilă de a reduce costurile, dacă beneficiezi de tarife la electricitate diferențiate pe intervale orare.

Z.E. Pass îți oferă acces la numeroase puncte de încărcare, unde poți plăti cu același card sau prin intermediul aplicației speciale pentru smartphone. 

Renault KANGOO Z.E. - Radio

Radio cu Bluetooth, USB și telefonie „hands-free”.

Te poți bucura de muzica de pe telefon și poți efectua apeluri telefonice „hands-free”.
Toate radiourile din gama KANGOO Z.E. permit conectarea telefonului prin USB sau Bluetooth®.

Renault KANGOO Z.E. în detaliu

Vezi și alte modele Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
de la 30.540 EUR
KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe