sistem multimedia Google cu openR link integratScenic E-Tech 100% electric

Pentru că includ aplicațiile favorite, serviciile Google¹ integrate creează o experiență la volan eficientă, personalizată și comodă, cu Google Maps², Asistent Google² și Google Play.

 

Vei avea nevoie de acces la un plan de date pentru a utiliza aplicațiile descărcate din Google Play. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să partajezi conexiunea telefonului tău cu Renault. 

 

În total sunt disponibile peste 50 de aplicații cu conținut interactiv și dinamic, inclusiv 113 în parteneriat exclusiv3 cu Renault.

Planificator traseu EV - Renault Scenic E-Tech 100% electric

navigație în timp real

Cu o suprafață totală de 774 cm², interfața de nouă generație a sistemului openR oferă navigație mai exactă ca oricând. Planificatorul de traseu pentru vehicule electrice ține cont de preferințele șoferului și sugerează trasee adecvate, în funcție de tipurile de încărcare selectate, identificând cele mai eficiente stații de încărcare. În cazul în care se detectează un obstacol pe traseu (trafic, lucrări la carosabil etc.), acesta actualizează automat datele, pornind de la consumul efectiv, și recalculează reperele călătoriei.

Comandă vocală - Renault Scenic E-Tech 100% electric

comandă vocală

Sistemul openR link poate fi controlat prin comenzi vocale, cu ajutorul recunoașterii vocale oferite de Asistentul Google. „Hei, Google, arată-mi stațiile de încărcare din apropiere.” Planifici călătoriile, setezi temperatura, schimbi modul de condus - comenzile vocale te ascultă. Rămâi atent la drum și pornește cu ușurință muzica, efectuează apeluri telefonice, solicită informații și activează unele funcții ale vehiculului. 

¹Google, Android Auto, Google Maps, Waze și alte mărci sunt mărci comerciale ale companiei Google LLC.

²serviciile cu conectare online My Renault, Google Maps și Asistent Google sunt disponibile gratuit timp de 5 ani de la data livrării vehiculului.

³în funcție de țară