o experiență captivantă și conectată

o experiență captivantă și conectatăScenic E-Tech 100% electric

experiență la volan conectată

La bordul modelului Scenic E-Tech 100% electric, te bucuri de o conectivitate perfectă, grație sistemului multimedia openR link. Integrând aplicațiile tale preferate, serviciile Google¹ integrate oferă o experiență personalizată și intuitivă, cu funcții precum Google Maps², Google Assistant² și Google Play³.

 

Mai mult, te bucuri de cele mai recente funcții, aplicații și servicii, fără să fie nevoie să mergi la service, cu ajutorul tehnologiei FOTA (Firmware Over The Air) pentru actualizări de la distanță.

 

Gestionează vehiculul de la distanță, de pe smartphone, prin aplicația My Renault: urmărește comanda vehiculului tău Scenic, descoperă caracteristicile acestuia cu ajutorul tutorialelor, programează încărcarea și multe altele.

*Google, Google Play, Google Maps, Waze și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.

²serviciile cu conectare online My Renault, Google Maps și Google Assistant sunt disponibile gratuit timp de 5 ani de la data livrării vehiculului.

³ pentru a utiliza aplicațiile descărcate din Google Play, ai nevoie de un abonament de date. Pentru a face acest lucru, este suficient să partajezi cu modelul Renault conexiunea la internet a telefonului tău.

sistem multimedia openR link cu servicii Google integrate

Planificare în timp real - Renault Scenic E-Tech 100% electric

navigație în timp real

Cu o suprafață totală de 774 cm², interfața de nouă generație a sistemului openR oferă navigație mai exactă ca oricând. Planificatorul de traseu pentru vehicule electrice ține cont de preferințele șoferului și sugerează trasee adecvate, în funcție de tipurile de încărcare selectate, identificând cele mai eficiente stații de încărcare.

În cazul în care se detectează un obstacol pe traseu (trafic, lucrări la carosabil etc.), acesta actualizează automat datele, pornind de la consumul efectiv, și recalculează reperele călătoriei.

află mai multe despre planificarea călătoriilor în modul electric
Personalizare - Renault Scenic E-Tech 100% electric

comandă vocală

Sistemul openR link poate fi controlat prin comenzi vocale, cu ajutorul recunoașterii vocale oferite de Asistentul Google. „Hei, Google, arată-mi stațiile de încărcare din apropiere.” Planifici călătoriile, setezi temperatura, schimbi modul de condus - comenzile vocale te ascultă. Rămâi atent la drum și pornește cu ușurință muzica, efectuează apeluri telefonice, solicită informații și activează unele funcții ale vehiculului.

peste 50 de aplicații disponibile la bord

peste 50 de aplicații la bord

Călătorește însoțit de aplicațiile preferate: Amazon Music, Deezer, Spotify, Waze, Les Incollables pentru Renault, Song Pop pentru Renault, L’Equipe, Vivaldi, Kabriol, Karacal și multe altele; transformă-ți călătoriile în experiențe bogate în conținut dezvoltat de Renault și partenerii săi.

L’Equipe pentru Renault - Renault Scenic E-Tech 100% electric
L’Equipe pentru Renault, pentru cele mai noi știri live din sport
RadioPlayer - Renault Scenic E-Tech 100% electric
RadioPlayer, pentru ca să te bucuri de canalele preferate de radio, oricând, în Franța sau peste hotare
SongPop - Renault Scenic E-Tech 100% electric
SongPop pentru Renault, ca să te poți juca cu familia și prietenii și să ghicești cele mai cunoscute piese!

My Renault, toate funcțiile vehiculului la îndemână

Aplicația My Renault* constă într-o gamă completă de servicii și avantaje practice: urmărește vehiculul în timp real, de la comandă la livrare; află detalii despre funcțiile sale, cu tutoriale și ghiduri; solicită asistență și sfaturi direct de la consultanții Renault.


*gratuit timp de 5 ani

sistem audio Harman Kardon®

experiență audio - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

o experiență audio captivantă

Lasă-te învăluit de tehnologia audio de înaltă fidelitate, cu difuzoare special create de Harman-Kardon®. În armonie cu tehnologia Renault folosită pentru crearea unui habitaclu confortabil, interiorul modelului Renault Scenic E-Tech 100% electric este sonorizat impecabil, pentru a-ți permite să te bucuri pe deplin de muzica preferată.

semnături audio create cu măiestrie în colaborare cu Jean-Michel Jarre

O secvență muzicală creată de Jean-Michel Jarre te întâmpină la bordul modelului Scenic E-Tech 100% electric. La interior, aceasta este dublată de o animație vizuală pe tabloul de bord, iar la exterior, un sunet specific avertizează pietonii de prezența vehiculului, dacă acesta se deplasează cu mai puțin de 30 km/h. Pentru o experiență audio și mai completă, au fost create 5 moduri audio diferite, în funcție de sursa selectată:

studioRedare audio extrem de clară și fidelă. O scenă audio performantă și bine poziționată în fața fiecărui ascultător.
podcastUn sunet cald și învăluitor, pentru o experiență personalizată alături de artiștii preferați. Scena audio este mai centrată pe tabloul de bord.
imersiuneO experiență bogată și captivantă, ca și cum te-ai afla în mijlocul orchestrei.
concertUn sunet profund și învăluitor, cu o scenă audio stereo generoasă, special proiectată pentru sunete dinamice și spectacole live.
clubDescoperă amplitudinea și puterea sunetelor joase, care creează un ritm diferit, îndrăzneț și energizant.
semnături audio create cu măiestrie în colaborare cu Jean-Michel Jarre

O secvență muzicală creată de Jean-Michel Jarre te întâmpină la bordul modelului Scenic E-Tech 100% electric. La interior, aceasta este dublată de o animație vizuală pe tabloul de bord, iar la exterior, un sunet specific avertizează pietonii de prezența vehiculului, dacă acesta se deplasează cu mai puțin de 30 km/h. Pentru o experiență audio și mai completă, au fost create 5 moduri audio diferite, în funcție de sursa selectată:

Studio - Renault Scenic E-Tech 100% electric
studio Redare audio extrem de clară și fidelă. O scenă audio performantă și bine poziționată în fața fiecărui ascultător.