planificator traseu integrat în Google MapsRenault Scenic

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

planificator traseu

Integrat în serviciile Google Maps¹ disponibile pentru modelul Scenic E-Tech 100% electric, propune trasee care includ stații de încărcare și opririle necesare pentru călătorie, în funcție de preferințele personale. Călătoria se actualizează automat în funcție de consumul real de energie al vehiculului. Traseul este recalculat automat dacă apar obstacole pe drum.

 

¹ Google, Google Play, Google Maps, Waze și alte mărci sunt mărci comerciale ale companiei Google LLC.

*Disponibil opțional pe versiunea evolution, standard pe techno și esprit alpine.

permite sistemului să te ghideze

Planificare în timp real - Renault Scenic E-Tech 100% electric

planificare în timp real

Traseul se actualizează permanent, pentru optimizarea călătoriei și încărcării. 

Dacă pe traseu apare un obstacol, se va recomandat un alt traseu, actualizat, cu alte stații de încărcare. 

Numeroși factori sunt procesați în timp real, inclusiv viteza vântului și temperatura bateriei, pentru a estima autonomia cu cât mai multă precizie.

Personalizare - Renault Scenic E-Tech 100% electric

ținem cont de obiceiurile și preferințele tale

Pentru a optimiza și mai mult călătoriile, poți alege, de exemplu, stația de încărcare de la domiciliu sau de la locul de muncă: sistemul va ști că vrei să ajungi la locul respectiv fără să încarci pe traseu. 

De asemenea, poți selecta doar anumite tipuri de stații de încărcare, de exemplu pe cele cu încărcare rapidă. Poți alege în avans și metoda de plată preferată. 

Google Maps - Renault Scenic E-Tech 100% electric

selectare proactivă a celor mai rapide stații de încărcare

Cu Google Maps totul este optimizat, pentru a simplifica orice tip de călătorie. Sistemul selectează, în timpul călătoriei, cele mai rapide stații de încărcare, în funcție de preferințele tale, cu posibilitatea de a le modifica în funcție de necesități. 

De asemenea, poți schimba ordinea acestora sau poți înlocui o parte dintre ele. În acest caz, sistemul va recalcula traseul în timp real.

Precondiționare - Renault Scenic E-Tech 100% electric

precondiționare baterie

Precondiționarea bateriei este un factor cheie pentru încărcarea eficientă - permite optimizarea bateriei prin aducerea acesteia la temperatura potrivită, înainte de a ajunge la stația de încărcare. Acest lucru scurtează timpul de încărcare.


Cu Google Maps, setarea temperaturii înainte de călătorie se activează automat, la introducerea în aplicație a datelor călătoriei.