spațiu interior și dimensiuniScenic E-Tech 100% electric

Datorită proporțiilor sale echilibrate, modelul Scenic E-Tech 100% electric este o mașină de familie care are grijă de confortul tuturor pasagerilor, fără compromisuri. Compactă la exterior, la interior oferă tuturor pasagerilor spațiu, lumină, confort și cele mai noi tehnologii, pentru a răspunde cerințelor întregii familii.

mâner - Renault Scenic E-Tech 100% electric

interior generos pentru întreaga familie

Cea mai compactă mașină de familie din categoria sa, oferă și cel mai mare spațiu interior. Podeaua complet plată, pe platforma electrică CMF-EV, permite un ampatament de 2,78 m și confort optim, mai ales în partea din spate; cu spațiu generos pentru picioare, de 27,8 cm, și înălțime în habitaclu de 88 cm. Vei călători în confort deplin alături de întreaga familie.

 volum generos portbagaj - Renault Scenic E-Tech 100% electric

portbagaj generos

Portbagajul se adaptează la nevoile familiei și diferitele moduri de utilizare a vehiculului. Modelul Scenic E-Tech 100% electric oferă o capacitate de încărcare de 545 litri, care poate fi crescută la 1.670 litri, dacă se rabatează bancheta spate. 

Cotieră ingenius- Renault Scenic E-Tech 100% electric

cotieră spate ingenius®, o noua abordare a confortului

Cotiera spate rabatabilă ingenius®, extrem de modernă, dispune de 2 porturi USB-C și de spații de depozitare destinate telefoanelor mobile, tabletelor și altor dispozitive digitale de care ai nevoie. 

Cele 2 brațe demontabile și reglabile permit pasagerilor să urmărească confortabil conținutul preferat și sprijină paharele sau sticlele de apă. De asemenea, cotiera dispune de o clapetă care permite obiectelor lungi, cum ar fi schiurile, să treacă din portbagaj în partea din spate a habitaclului.

Spații de depozitare la bord - Renault Scenic E-Tech 100% electric

multiple posibilități de depozitare

Cei 38 litri de spații de depozitare sunt împărțiți între părțile din față și din spate ale modelului Scenic E-Tech 100% electric. Pe lângă torpedo și buzunarele de pe uși, cotiera centrală adăpostește un spațiu deschis mare, cu 2 suporturi pentru pahare, dintre care unul reglabil. 

Sub cotieră sunt disponibile alte spații pentru obiectele personale, iar un spațiu semnificativ de sub ecranul central îți permite să încarci smartphone-ul prin inducție. Și pe spătarele scaunelor există buzunare unde poți pune reviste sau tablete.

dimensiuni vehicul

Lungime, înălțime, lățime etc. Află tot ce vrei să știi despre dimensiunile interioare și exterioare ale modelului Renault Scenic E-Tech 100% electric.

Înălțime - Scenic E-Tech 100% electric - Renault
Dimensiuni laterale spate - Renault Scenic E-Tech 100% electric
Profil - Renault Scenic E-Tech 100% electric
Dimensiuni parte față - Renault Scenic E-Tech 100% electric